Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-28-2002, 04:50 PM   #1
addict_1
Guest
 
Posts: n/a
Default flashfxp.exe sitename/path

Is it possible to connect to a site using the command line, without entering ftp://user:pass@blabla.com/path ?

flashfxp.exe sitename/path isnt working for me.
flashfxp.exe sitename works.

i just need to CWD :(
 
Old 06-28-2002, 05:36 PM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

No this is not possible. You can pass the site name but not the starting path.
bigstar is offline  
Old 06-29-2002, 05:36 AM   #3
addict_1
Guest
 
Posts: n/a
Default

to bad
see this as a feature request then
 
Old 10-23-2003, 12:14 PM   #4
patch
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 2
Default

i would also like to see this future.. cause its quite irritating when ip of the ftp changes.. much easier to use the one on the sitemanager /dir if possible
patch is offline  
 

Tags
cwd, flashfxp.exe, sitename, sitename/path, working

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
dunno if this is a bug... 303 Bug Reports 3 11-24-2002 02:26 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:39 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)