Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports Report bugs here. (non-beta releases only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-24-2002, 02:49 PM   #1
J.Dom
Junior Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 1
Default Proxy Settings ignored = Bug?

Hi!

It seems the arguments of the Proxysetting with the types "user@host port" is always ignored or converted to "user@host:port". Seems like a bug to me.
used version 1.4.2 build 830

regards
J. Dom
J.Dom is offline  
Old 01-24-2002, 07:48 PM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

DOH!!! You are correct.. My value comparison was incorrect, which makes using " " impossible -- Argh dyslexia.

I sure wish we caught this sooner. Looks like I'll be doing a small bug fix update in a couple days.
bigstar is offline  
Old 01-24-2002, 09:39 PM   #3
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,830
Default

just rerelease/reu/l 1.4.2
those who encounter this prblm will red/l 1.4.2, everyone else iwll not notice any difference...
MxxCon is offline  
Old 01-25-2002, 04:52 AM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

that's what i'll do.. it'll be called build 831 though.
bigstar is offline  
 

Tags
830, bug, build, user@hostport, version

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:04 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)