Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports Report bugs here. (non-beta releases only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-13-2003, 01:11 AM   #1
Zinc69
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: May 2002
Posts: 18
Default multiple ips

FlashFXP v[2].[1], build [923], [x]registered, [ ]unregistered, [ ]pirated
* OS [x] WinXP, [ ] Win2K, [ ] Win98, [ ] WinME, [ ] Other
* Running behind NAT/router [x] Yes & Model [netgear 311], [ ] No, [ ] Not sure
* Running firewall [ ] Yes, Name [ ], Ver. [ ], or [x] No
* Running Antivirus [x] Yes, Name [NAV] or [ ] No
* Network [ ] xDSL, [x] CABLE, [ ] Dail-Up, [ ] Other

i searched for this question b4 and i cant really figure out a solution, i have 2 Nics one has a Pivate ip <192.x.x.x> and the other is directly connected to my cable modem, both have internet access, btw

anyways. when i try to bind to the external ip (under the firewall/proxy tab) and i try to connect to anywhere is gives me this...

Connecting to
Connection failed (Connection timed out)
Delaying for 60 seconds before reconnect attempt #1
Connecting to #1
Connection failed (Connection timed out)
Delaying for 60 seconds before reconnect attempt #2
Connecting to #2
Connection failed (Connection timed out)
Delaying for 60 seconds before reconnect attempt #3
Connecting to #3
Connection failed (Connection timed out)

and yes im sure its the right ip and yes i know the site works
Zinc69 is offline  
Old 10-13-2003, 01:26 AM   #2
Zinc69
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: May 2002
Posts: 18
Default

ok here is another weird thing..
i decided to try the beta for the heck of it and that allowed me to connect but it used the LAN connection not the WAN, that i selected

so im confused
Zinc69 is offline  
Old 10-13-2003, 10:42 AM   #3
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

The "bind to the external ip" feature doesn't work properly in the current beta releases.

It does however work correctly in v2.1 final.

It sounds like this might be a routing issue
bigstar is offline  
Old 10-13-2003, 06:17 PM   #4
Zinc69
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: May 2002
Posts: 18
Default

it works fine off of either line
if i disable the LAN it works
if i disable the WAN is works
if i have bind to ip unchecked it works
but if i try to put the IP address of the WAN in the bind box i get timed out
Zinc69 is offline  
 

Tags
connecting, connection, failed, timed, [x]

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SSL problem with 4.0.1 InVisage Bug Reports 5 01-28-2003 09:49 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:51 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)