Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports Report bugs here. (non-beta releases only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-29-2003, 08:14 AM   #1
XYK3
Junior Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 7
Default ident Problem

* FlashFXP v2.1, build 924, unregistered,
* OS WinXP
* Running behind NAT/router No
* Running firewall No
* Running Antivirus No
* Network xDSL

Sometimes if I connect to a server FlashFXP don't use the ident I wrote into the Identfield. It use "@ip or *@ip. It's only sometimes and not regular! That sucks.
Maybe it's not a bug.. I don't know.
Can somebody help me please?

Thanks!
XYK3 is offline  
Old 07-29-2003, 03:23 PM   #2
XYK3
Junior Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 7
Default

Connecting to xxxxx
Connected to xxxxx
Ident Request: xxx.xxx.xxx.xxx
220 xxxx (glftpd 1.29_Linux) ready.
USER xxxx
331 Password required for xxxx.
PASS (hidden)
530 "@xxx.xxx.xxx.xxx" is not valid for the account specified.
Connection failed

for example..
XYK3 is offline  
Old 07-29-2003, 05:48 PM   #3
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,864
Default

probably your other software is taking over ident fuction..such as irc client..look into that.
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 08-10-2003, 06:26 AM   #4
XYK3
Junior Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 7
Default

Ok, thanks for help
XYK3 is offline  
 

Tags
flashfxp, ident, problem, regular, running

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Custom Command Dundee Custom Commands 3 05-02-2005 12:45 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:53 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)