Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports Report bugs here. (non-beta releases only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-27-2003, 08:31 PM   #1
slash
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 122
Default Entering FTP Info into Site Manager

Say, for example, that you have this address:

f*p://username:password@123.456.789.123:456/this/is/a/directory/path

If you copy and paste it into the Quick Connect window, FlashFXP looks right past the f*p. In the Site Manager, however, it seems to be left undealt with, as the entire thing is pasted into the IP Address field.

I'm running a registered and legit copy of FlashFXP 2.1 build 924 on Windows XP w/ SP1. I can post some screen caps if anybody wants them, but I don't think that it's necessary.

EDIT: Disabled smilies
slash is offline  
Old 06-27-2003, 10:22 PM   #2
MidKnight
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 857
Default

well besides that its not FlashFXP's fault that the "t" isn't there, but i just copied and pasted that link you added here into the site manager, and it went in correctly
MidKnight is offline  
Old 06-27-2003, 10:25 PM   #3
slash
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 122
Default

I know it's not flashfxp's fault, I was just wondering why my copy was being inconsistent. But... you're saying that it works. Which confuses me greatly. Any idea why there would be a discreptancy?
slash is offline  
Old 06-27-2003, 10:31 PM   #4
MidKnight
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 857
Default

no i dont know really. im running build 922 atm. i will update to 924 later today when i get some time and see what happens from there. But it shouldn't be a problem as the only change from 922 and 924 was a small bug with unregistered versions.

so the link you provided here gets pasted as one entire line in the IP field, correct?
MidKnight is offline  
Old 06-27-2003, 10:39 PM   #5
slash
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 122
Default

That is correct. I've attached a screenshot of what it looks like, I'm sure you'll notice that there are some blank spots, don't worry about those. That was just a bit of editing, as I don't really want to announce the contents of my HD to the world.

That's what happens when I enter it with ctrl + v.
Attached Thumbnails
Entering FTP Info into Site Manager-flashfxp-jpg  
slash is offline  
Old 06-27-2003, 10:47 PM   #6
MidKnight
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 857
Default

arr yes i see what u mean, but that isn't the quick connect window.

try this

F8>now paste the info

see what happens now
MidKnight is offline  
Old 06-27-2003, 11:13 PM   #7
slash
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 122
Default

I know what you mean, but that isn`t the bug that I`m trying to point out. My point was that although the link posted works perfectly in the Quick Connect window, it does not work in the Site Manager window, which is what I posted the screenshot of.
slash is offline  
Old 06-27-2003, 11:38 PM   #8
MidKnight
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 857
Default

yes this seems to be a bug and will be noted thanks. i didn't start of by reading your post correctly and thought you were talking about the quick connect window.
MidKnight is offline  
Old 06-28-2003, 12:09 AM   #9
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,839
Default

i belive quick connect parses url based on existance of ://
where's site manager requires full ftp://
the fact that quick connect accept f*t:// and site manager doesn't, doesn't mean it's a bug in flashfxp...
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 06-28-2003, 12:13 AM   #10
slash
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 122
Default

I would say that the lack of consistency, in itself, is the problem. If both Quick Connect and Site Manager were to reject it, I wouldn't ever have posted this. The "bug" in this case is really just the lack of consistency.
slash is offline  
Old 06-28-2003, 02:22 PM   #11
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

you are correct the method of detection is different, there was a reason for this but it currently escapes me.
bigstar is offline  
 

Tags
address, copy, flashfxp, manager, site

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GuildFTPd command set (import) Jesper Custom Commands 4 07-29-2011 12:41 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:15 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)