Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports Report bugs here. (non-beta releases only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-13-2002, 02:35 PM   #1
zdb
Junior Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 2
Default very weird error

tried with flash fxp version 1.3 448

could just be my connection coz it works on a different computer but im stumped..,

on some directories flash, "hangs" when it tried to list them, it says this:

PASV
227 Entering Passive Mode (137,224,129,78,12,45)
LIST -al
150 Opening ASCII mode data connection for /bin/ls.
226 Transfer complete.

but it keeps saying listing directory "whatever" bytes at the bottom. when i click abort it lists fine:

(soft abort)
ABOR
226 ABOR command successful.

then it shows the files.


any idea?

PS just tried it on flash ver 2.0 build 901 - same problem

PPS not just one site either.
zdb is offline  
Old 11-13-2002, 07:28 PM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

It could be your connection, any idea what ftp server software is being used?
bigstar is offline  
Old 11-14-2002, 04:12 AM   #3
zdb
Junior Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 2
Default

just tried it and it worked on bulletproof...

serv-u is being used (version 3)
zdb is offline  
Old 11-14-2002, 05:23 AM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Hmm I don't know. If it works one one computer it should work on the other as well.
bigstar is offline  
Old 06-22-2003, 07:18 PM   #5
Yuri Kobets
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 3
Default

I have the same bug

version 2.1 (build 924). Windows XP Pro SP1.

Please help me!
Yuri Kobets is offline  
Old 06-23-2003, 06:08 AM   #6
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,845
Default

Yuri Kobets, no help can be offered untill you read forum posting RULES
http://forum.flashfxp.com/showthread...&threadid=3079
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 06-23-2003, 11:06 AM   #7
Yuri Kobets
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 3
Default

Sorry, here is details:

* FlashFXP v2.1, build 924, registered
* OS WinXP pro SP1
* Running behind NAT/router - NO
* Running firewall - NO
* Running Antivirus - NO
* Network - Dail-Up

* FTP server: every ftp server.
* the bug exactly as zdb described in the first post.
Yuri Kobets is offline  
Old 06-25-2003, 08:55 AM   #8
Tatanka
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 10
Default

I got the same problem after reinstalling windows xp it worked again but the problem came just with a FTP (ident server) .....

version 2.1 (build 924). Windows XP Home
Tatanka is offline  
Old 06-25-2003, 12:02 PM   #9
Yuri Kobets
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 3
Default

I've found solution! After turning off Use Passive Mode option all works fine

Maybe my internet provider install firewall or something else???
Yuri Kobets is offline  
 

Tags
abor, abort, connection, flash, list

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Uploading to several servers alftore General Discussion 6 05-25-2005 08:33 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:40 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)