Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports Report bugs here. (non-beta releases only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-15-2002, 05:58 PM   #1
xLaNT
Junior Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 3
Cool 2 bugs (maybe not) in Build 901

I found two bugs in the last build...

The icon next to the "PARENT DIRECTORY" link seams to bug...

Look at this :




And the other bug is about the File Size...
In the RC1, for a 1mb file, it was written 1'000'000... Now it's written 976 KB ( )




I'm hardly sure it's not bugs.. But can you help me anyway
xLaNT is offline  
Old 10-15-2002, 07:32 PM   #2
Shark
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Shark's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 605
Default

Im not sure about the first off the top of my head..

But as for the second... 1,000,000 bytes is not 1 megabyte, but when divided by 1,024 = 976 KB's

FlashFXP now displays items as KB's.. if you want it back as bytes.. just go to Pref's (F6) -> Display Tab -> Display File Size As


Also, what OS ?
Shark is offline  
Old 10-15-2002, 08:54 PM   #3
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Parent Directory Icon
Make sure you're using an authentic copy of FlashFXP.

If you are you may need to reboot or re-install FlashFXP for the changes to take effect. If you have multiple versions of of FlashFXP installed into seperate directories it may cause this type of problem.
bigstar is offline  
Old 10-15-2002, 08:54 PM   #4
Dazog
Junior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 18
Default

that parent directory bug isn't a bug..

it means you must be using a non-offical flashfxp.

make sure you download your copy from the OFFICAL place.
Dazog is offline  
Old 10-15-2002, 09:13 PM   #5
MidKnight
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 857
Default

well this parent folder icon was a bug awhile back, when something was left out in a build, but its been fixed a long time ago
MidKnight is offline  
Old 10-16-2002, 06:02 AM   #6
xLaNT
Junior Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 3
Default

I use an OFFICIAL version downloaded from flashfxp.com...

thank you for the bytes.... Haven't seen this option


The icon bug may be a windwos bug... FlashFXP isn't the first program that does this bug...
xLaNT is offline  
Old 10-16-2002, 06:02 AM   #7
xLaNT
Junior Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 3
Default

Windows XP
xLaNT is offline  
Old 06-02-2003, 06:14 AM   #8
Death Claw
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 11
Default

Quote:
Originally posted by bigstar
Parent Directory Icon
Make sure you're using an authentic copy of FlashFXP.

If you are you may need to reboot or re-install FlashFXP for the changes to take effect. If you have multiple versions of of FlashFXP installed into seperate directories it may cause this type of problem.
I got it too - Clean Install this morning to test the latest release! (i'd download from the off. site)

How could this happen' ? I running WinXP SP1 !
Death Claw is offline  
Old 06-02-2003, 06:20 AM   #9
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,831
Default

Death Claw, please make a new thread with all the needed information.
i'm closing this one since last post here was 8month ago.
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
 

Tags
bug, bugs, build, file, written

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:55 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)