Old 07-15-2004, 04:41 PM   #1
mythos1453
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2
Default wierd problem?please help

Well there was a server,that i had connected and download. one day i went there again but the server was down. Anyways i thought it was shut down by someone, but after 3months i connected again! by mistake. Well everything was normal except that the server said You need to have passive mode disable to connect. So i disable passive mode. It goes bla bla connection accepted password correct etc. until it goes to list. There it sais listing directory and i wait there for like 5min until it sais data socked connection lost or Socks: request rejected or failed. I tell this to my friends and 3 of 4 connected normally PLEASE Help SOMebody...

I'm running FlashFXP v3 (build 1010 RC) unregistered
My OS is WinXp
I have zone alarm and panda security firewall on my pc
mythos1453 is offline  
Old 07-15-2004, 05:53 PM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,839
Default

do you have any hardware routers or firewalls?
is your ZoneAlarm configured to give FlashFXP server rights?
post status log when that error happen
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 07-16-2004, 03:48 AM   #3
mythos1453
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2
Default

WinSock 2.0 -- OpenSSL 0.9.7d 17 Mar 2004
[R] Connecting to xxx.xxx.xxx.xxx -> IP=xxx.xxx.x.xxx PORT=21099
[R] Connected to xxx.xxx.xxx.xxx
[R] 220 .
[R] USER classical
[R] 331 Password required for classical.
[R] PASS (hidden)
[R] 230-================================================== ======
[R] 230- Hello, user classical from xx.xxx.xxx.xxx !
[R] 230- Local time is Fri Jul 16 12:46:54 2004.
[R] 230- The following user/password combinations are valid
[R] 230- for this site:
[R] 230- oth/net - look only;
[R] 230- classical/music - download;
[R] 230- upload/classical - upload.
[R] 230- NOTE! PASV mode in FTP client's settings must be
[R] 230- turned OFF.
[R] 230- All questions/requests can be sent to the dedicated
[R] 230- nntp server: news://clms.da.ru .
[R] 230-================================================== ======
[R] 230 User classical logged in.
[R] SYST
[R] 215 UNIX Type: L8
[R] FEAT
[R] 500 FEAT not understood.
[R] REST 100
[R] 350 Restarting at 100. Send STORE or RETRIEVE to initiate transfer.
[R] REST 0
[R] 350 Restarting at 0. Send STORE or RETRIEVE to initiate transfer.
[R] CWD /
[R] 250 CWD command successful.
[R] PWD
[R] 257 "/" is current directory.
[R] TYPE A
[R] 200 Type set to A.
[R] PORT xxx,xxx,x,x,xx,xx
[R] 200 PORT command successful.
[R] LIST -al
[R] Connection lost: xxx.xxx.xxx.xxx




Well i think that i have given server permission but that's not the problem i shut down firewalls before i connect to it and nothing happens(different)
mythos1453 is offline  
 

Tags
bla, connected, connection, download, flashfxp

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:36 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)