Old 08-05-2002, 09:07 AM   #1
Skeema
Junior Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2
Default 331 / 530

I get this when I try and connect to an FTP site that I've already accessed on the same settings:

Connecting to xxxxxxxxxxxx
Connected to xxxxxxxxxxxx.dns2go.com Port xxxx
220 Thanks for entering xxxxxxxxxxxx FTP.
USER xxxxxxxxxxxx
331 User name okay, need password.
PASS (hidden)
530 Not logged in.
Connection failed
Delaying for 30 seconds before reconnect attempt #1
*** Log Closed: 05/08/2002 13:56:37
*** Log Opened: 05/08/2002 13:59:30


WinSock 2.0
Connecting to xxxxxxxxxxxx
Connected to xxxxxxxxxxxx.dns2go.com Port xxxx
Connection failed (Connection lost)
Delaying for 30 seconds before reconnect attempt #1
*** Log Closed: 05/08/2002 13:59:48
*** Log Opened: 05/08/2002 14:08:20

First time it 530s and says "Pass (Hidden)" (Why?) and on subsequent times it just fails - why is this?

I've seen other posts on 530s which say that the login or password must be wrong, but this has worked before on the same settings, so it can't be that. Any suggestions would be well helpful - perhaps automatically executing / sending password on connection? It seems to connect OK, and then fail fractionally afterwards...?

Cheers,
S
Skeema is offline  
Old 08-05-2002, 02:51 PM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,839
Default

it doesn't send "(hidden)" as your password. it sends whatever you type in password textbox.
could be that this site is configured to ban ip after one uncessfull login attempt.
make sure that your account is still active and wasn't disabled/deleted.
MxxCon is offline  
Old 08-05-2002, 07:45 PM   #3
NathanO
Senior Member
FlashFXP Registered User
 
NathanO's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 126
Default

The site could be busy, as I have known some daemons to issue a 530 when the site is full.
NathanO is offline  
Old 08-06-2002, 02:53 AM   #4
Skeema
Junior Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2
Default

CHeers guys - I contacted site admin and it appears there was some sort of problem with the server yesterday - all is dandy today!!

Thanks again.
Skeema is offline  
 

Tags
05/08/2002, connection, log, password, xxxxxxxxxxxx

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:44 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)