Old 07-23-2002, 05:40 PM   #1
Venxir
Junior Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 5
Thumbs down Connection failed without a reason :(

Hello, I have this rpoblem/Bug on all the flashfxp version even the newest rc2,when i'm downloading from any site my kb/s drops to zero and i get connection failed i don't know what's the cause of this?

Specs:
Win xp PRo
zonealarm pro firewall
550 mhz
Chello(cable)
no proxy or anything else than zonealarm
Venxir is offline  
Old 07-23-2002, 06:10 PM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

perhaps your cable went out, or the connection between the site and the client was lost. it's really hard to say. I highly doubt it's a bug but rather a internet issue.
bigstar is offline  
Old 07-23-2002, 09:30 PM   #3
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,862
Default

i suspect it's zonealarm problem
MxxCon is offline  
Old 07-24-2002, 06:03 AM   #4
Venxir
Junior Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 5
Default

i already tryed it without zonealarm.
Venxir is offline  
Old 07-24-2002, 07:00 AM   #5
Shark
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Shark's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 606
Default

Uninstalled from the system ? or not running ?

Because if you turn it off, or shut it down... it still is actually running. The only way to stop it from causing problems is to uninstall & delete it.
Shark is offline  
Old 07-24-2002, 07:12 AM   #6
Venxir
Junior Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 5
Default

i did that now,we'll wait and see
Venxir is offline  
Old 07-24-2002, 07:19 AM   #7
Venxir
Junior Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 5
Default

nope after a while downloading it still drops to zero i'm going to turn of passive mode to see if that helps.
Venxir is offline  
 

Tags
connection, failed, pro, specs, zonealarm

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
why do i get this error ? twisted General Discussion 0 05-02-2005 11:25 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:34 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)