Old 07-11-2002, 01:36 PM   #1
EsKi
Junior Member
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 27
Default FlashFXP tried to connect to a site it was already connected to

You'll have to follow this log closely to see what I'm talking about:

*********************************************
Connecting to xxxxxxx
Connection canceled
Connecting to xxxxxxx
Connection failed (Connection timed out)
Delaying for 90 seconds before reconnect attempt #1
Connecting to xxxxxxx #1
Connected to xxx.xxx.xxx.xxx Port xxxx
Connecting to xxxxxxx
Connection failed (Connection refused)
Delaying for 90 seconds before reconnect attempt #1
QUIT
Connection failed (Connection timed out)
Connecting to xxxxxxx
Connection failed (Connection refused)
Delaying for 90 seconds before reconnect attempt #1
Retry attempt Aborted
Connecting to xxxxxxx
Connected to xxx.xxx.xxx.xxx Port xxxx
220 BulletProof FTP Server ready ...
USER xxx
331 Password required for xxx.
PASS (hidden)
230 User xxx logged in.
SYST
215 UNIX Type: L8
REST 100
350 REST supported. Ready to resume at byte offset 100.
REST 0
350 REST supported. Ready to resume at byte offset 0.
PWD
257 "/D:/FTP" is current directory.
TYPE A
200 Type set to A.
PASV
227 Entering Passive Mode (xxx,xxx,xxx,xxx,xxx,xxx).
LIST
150 Data connection accepted from xxx.xxx.xxx.xxx:xxxx; transfer starting.
226 Transfer ok
Connecting to xxxxxxx #1
Connected to xxx.xxx.xxx.xxx Port xxxx
220 BulletProof FTP Server ready ...
USER xxx
331 Password required for xxx.
PASS (hidden)
530 No more connection allowed for this IP.
Connection failed
Delaying for 90 seconds before reconnect attempt #2
*********************************************


In plain English, here's what happened .. I tried connecting to a site several times (at the siteops request) and I couldn't get in. After many tries, I finally was able to get into the site. However, after I successfully logged into the site, FlashFXP decided to try to connect to the same site again (which is what you see at the end of the log). I didn't tell FlashFXP to do this. In fact, once I logged in I just looked at it, but didn't navigate (as you can see in the log) ...

This has only happened to me once (that I know of) .. I posted the full log in hopes that it might help Charles find the bug.

I'm using FlashFXP v2.0 RC2 (build 864) ... As you can see, the FTP server was Bulletproof FTP ..
EsKi is offline  
Old 07-11-2002, 02:41 PM   #2
PeNGuiN
Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 69
Default

I've had this problem before as well. It appears to be triggered by pressing the abort button at a certain moment, causing FFXP to 'forget' that it was logging in.
PeNGuiN is offline  
Old 07-11-2002, 03:09 PM   #3
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,824
Default

when posting logs, please include timestap, and in flashfxp.ini add DebugTag=1 under [main] section
MxxCon is offline  
Old 07-11-2002, 03:12 PM   #4
EsKi
Junior Member
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 27
Default

Quote:
and in flashfxp.ini add DebugTag=1 under [mail] section
I'm assuming you mean [Main] ..

I'm adding that now ..
EsKi is offline  
 

Tags
attempt, connecting, connection, site, xxxxxxx

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
very frustrated with connecting wayne General Discussion 4 05-05-2005 12:40 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:42 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)