Old 07-10-2002, 02:56 PM   #1
JuvY
Member
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 47
Arrow Copying Sites in the Sites Manager

When you copy a site in the site manager, the copy you have made does not include the bookmarks that were in the site that was copied. I'm using Release Candidate 2 on WinXP.
JuvY is offline  
Old 07-10-2002, 08:30 PM   #2
floris
Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 65
Default Re: Copying Sites in the Sites Manager

Quote:
Originally posted by JuvY
When you copy a site in the site manager, the copy you have made does not include the bookmarks that were in the site that was copied. I'm using Release Candidate 2 on WinXP.
Yep, just made a bookmark, closed & opened the prog, it is there. I then copy the site, and check, nope, not there.
Maybe this is deliberate feature? Maybe a bug? If not both, could it be a future feature to (optionally) copy the bookmarks and other settings too? Would be great.
floris is offline  
Old 07-10-2002, 09:40 PM   #3
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Bookmarks are not copied. Should they be?
bigstar is offline  
Old 07-10-2002, 09:58 PM   #4
floris
Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 65
Default

Quote:
Originally posted by bigstar
Bookmarks are not copied. Should they be?
If they should actually be, I can not awnser, I am just the end-user. Not the person to think up the best way of handling site specific information relationship database protocols (hehe).

However, I wouldn't mind seeing my bookmarks getting copied. Beause of this reason. I have servers from time to time that re-locate within the network, they get a new ip or password or whatever. But the internal stuff for it doesn't change. So I just copy the instance and change the needed info and can use it again. Would be nice to see the bookmarks go along with it.
floris is offline  
Old 07-10-2002, 10:06 PM   #5
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Well my intention for this was when I personally copy sites I copy them for different user accounts on the same server and user accounts have different folder structures. I thought it would be a hassle to have to delete the bookmarks once the site was copied.

It could be optional but some of us (including myself) might find it annoying to have it popping up a question of asking every time you copy a site.
bigstar is offline  
Old 07-10-2002, 11:00 PM   #6
Linkster
Moderator
Administrator
 
Join Date: Oct 2001
Location: New Mexico, USA
Posts: 1,070
Default

i use it for the same reason as you bigstar...it could be a global option you set once i suppose.
Linkster is offline  
Old 07-11-2002, 05:46 AM   #7
JuvY
Member
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 47
Default

I myself copy sites, change their remote path and place them in groups. So instead having to go to the site's root and then navigating from there I simly pick the appropriate group of my wanted destination and I'm already there. Therfore, bookmarks would be useful for me on copied sites, but perhaps not for others.
JuvY is offline  
Old 07-11-2002, 06:04 AM   #8
floris
Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 65
Default

Quote:
Originally posted by Linkster
i use it for the same reason as you bigstar...it could be a global option you set once i suppose.
I understand what bigstar says and I'd find it annoying too then, but it doesn't have to be a popup box, maybe just a checkbox on the tab to select yes/no for copying bookmarks (default to no). Then I read the above post from Linkster, yeah, setting it once in preferences is maybe a better idea (and probably a simpler way to code it). So I hope it is still an option to possible look into and include in future releases?
floris is offline  
 

Tags
copied, copy, manager, site, sites

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:37 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)