Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports Found a bug? Please let us know.

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-02-2002, 06:40 PM   #1
EwarWoo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 462
Default Resuming queues from sites in site manager

Whenever I have to reboot or close FlashFXP for any reason when I come to resume a queue and the queue contains an FTP from site manager rather than the FTP information for some reason it wont find the site, I always get:
Connection failed (Cannot resolve host name)
If I manually connect to the site via site manager then try to resume the q it works np, just for some reason it cant seem to do it on its own.
EwarWoo is offline  
Old 10-02-2002, 07:44 PM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

I'm not quite sure why it would fail one way and work the other, Both ways call the same method.

Could you provide a copy of the status window text showing the first attempt failed followed by a sucessful connect via the Site Manager.

If you try connecting directly via the Site Manager before trying to connect with the queue does that work?
bigstar is offline  
Old 10-02-2002, 07:54 PM   #3
EwarWoo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 462
Default

Connecting to ***** #12
Connection failed (Cannot resolve host name)
Delaying for 30 seconds before reconnect attempt #13
Connecting to ***** #13
Connection failed (Cannot resolve host name)
Delaying for 30 seconds before reconnect attempt #14
Retry attempt Aborted
Connecting to *****
Connected to ***.***.***.*** Port ***
220-This server is for private use only
220-If you do not have access to this server
220-Please disconnect now
220 Please enter your login name now.

Just for some weird reason seems to act like it thinks the site names an IP/DNS name rather than referring to the site manager, yet wehn I resume the q it doesn't try to connect again, it just starts the transfer.

By the way, I've got this for a few versions, just not got round to reporting it before. Maybe even all versions, just not closed mid Q to notice it. I'm currently on RC3 build 875.
EwarWoo is offline  
Old 10-02-2002, 08:43 PM   #4
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,838
Default

upgrade to latest available build and see if problem still exist
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 10-02-2002, 08:52 PM   #5
EwarWoo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 462
Default

Connecting to *****
Connection failed (Cannot resolve host name)
Delaying for 30 seconds before reconnect attempt #1
Retry attempt Aborted
Connecting to *****
Connected to ***.***.***.*** Port ***
220-This server is for private use only

With build 880. Exact same thing.
EwarWoo is offline  
Old 10-02-2002, 08:53 PM   #6
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Since I can't see the site name I have to ask you does the name contain any characters other than A-Z and 0-9? if so which.

Did you specify an host name in the ip field?

I was thinking it might be trying to resolve the site caption and not the ip field but without your data files I can't confirm that. I did some testing and FlashFXP appears to be working correctly. I really don't know at this time.
bigstar is offline  
Old 10-02-2002, 09:00 PM   #7
EwarWoo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 462
Default

The site name did have brackets in it but I've removed them to test and still the same and in the IP field its a standard IP address.

Quote:
I was thinking it might be trying to resolve the site caption and not the ip field but without your data files I can't confirm that.
Yeah, as said earlier that is what it seems to be doing.
EwarWoo is offline  
Old 10-02-2002, 10:30 PM   #8
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Would it be possible to send me your sites.dat via email? the information will remain confidential, it will only be used to review the integrity. Apart from that since I can't reproduce the problem I'm afraid there isn't much more I can do. Unless you can think of something else that might help.

You can contact me directly at support@flashfxp.com
bigstar is offline  
Old 10-02-2002, 10:36 PM   #9
EwarWoo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 462
Default

Unfortunately thats not possible theres confidential sites contained in it.
Its not that big a problem anyhows cos if FlashFXP restarts I'm here restarting it, just thought I should report the bug
EwarWoo is offline  
 

Tags
ftp, manager, reason, resume, site

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GuildFTPd command set (import) Jesper Custom Commands 4 07-29-2011 12:41 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:23 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)