Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports Found a bug? Please let us know.

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-28-2002, 07:55 AM   #1
aM0xACiLLiN
Junior Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 4
Default [build 879] options -> preferences works only one time

i hate this bug

in build 879 you can only open the "preferences" one time,then you have to restart flashfxp. the "save queue" option doesn't work for me,too so i have to make the queue again

will this bug be fixed next version?
thanks
aM0xACiLLiN is offline  
Old 09-28-2002, 08:55 AM   #2
Shark
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Shark's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 606
Default

Works fine for me... I just tried opening it about 40 times pressing ok & cancel... no problems..
Shark is offline  
Old 09-28-2002, 09:35 AM   #3
aM0xACiLLiN
Junior Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 4
Default

damn,but i'm not the only one which got this problem.
i tried it in build 878 and it works fine,but in build 879 don't..
aM0xACiLLiN is offline  
Old 09-28-2002, 10:28 AM   #4
Shark
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Shark's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 606
Default

Which OS ?

Any other things going on in FFXP.. ie sites open or local browser open..

Any other software running ?

System info.. etc ?

Anything else you may think of which could help us see if there is a prob..
Shark is offline  
Old 09-28-2002, 11:57 AM   #5
aM0xACiLLiN
Junior Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 4
Default

Which OS ?

Windows XP Professional (5.1 - 2600)
No SP1 installed

Any other things going on in FFXP.. ie sites open or local browser open..

tried it during a transfer and with only 1 ffxp opened and while idle'ing in ffxp(not connected),every time the same,sites aren't open,sometimes local browser,sometimes not

Any other software running ?

Opera 6.04, mIRC 6.03,DeamonTools,Winamp 3,DUMeter

System info.. etc ?

CPU: [1-AMD Thunderbird, 995MHz, 256KB (0% Load)]. Uptime: [2wks 4days 2hrs 27mins 49secs]. Video Card: [ Leadtek Winfast A250 (GF4Ti4200) ]. ScreenInfo: [ 1024x768 32bit 60Hz ]. RAM [Usage: 477/768MB (62.11%) ]

Anything else you may think of which could help us see if there is a prob..
aM0xACiLLiN is offline  
Old 09-28-2002, 12:47 PM   #6
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

It sounds like there's a problem with your copy of FlashFXP (it's been tampered with). Please re-download FlashFXP directly from our website.
bigstar is offline  
Old 09-28-2002, 04:31 PM   #7
Venom
Junior Member
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 19
Default

Ah... ya... i remember some moths ago i had that problem too on previos build... :]
SP. And set your monitor refrash rate no less then 85Hz... more good in 100Hz... U **** your yeyes!!! :]
Venom is offline  
Old 09-29-2002, 02:02 AM   #8
aM0xACiLLiN
Junior Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 4
Default

so you mean i should install SP1? and, i got a TFT, so 60 hz is ok
aM0xACiLLiN is offline  
Old 09-29-2002, 04:14 AM   #9
Venom
Junior Member
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 19
Default

I use SP1 and no problem for me yet :]
Venom is offline  
 

Tags
bug, option, preferences, queue, time

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FlashSFV [RAidEN] Software 3 12-21-2002 05:56 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:43 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)