Old 09-16-2002, 06:26 PM   #1
Buzzie
Registered User
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 1
Default Nuke doesnt work??

Hiya all

I am running a site with raiden and i just found out that the latest build 878 (i think) and the builds before them dont work well with the site nuke command

I just switched back to 1.4.3 and it has no problems.

I am running Windows Xp with SP1, 512 mb ram, registered version of flashfxp

I keep getting the error "invalid token count" after the dir. that has to be nuked.

then it goes to the multiplier and says not yet implented as well as the reason.

Any ideas?

Buzzie
Buzzie is offline  
Old 09-16-2002, 09:27 PM   #2
Linkster
Moderator
Administrator
 
Join Date: Oct 2001
Location: New Mexico, USA
Posts: 1,070
Default

please post the full custom command you are issuing for the nuke...
Linkster is offline  
Old 09-16-2002, 10:26 PM   #3
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

This has already been explained in a previous thread here
bigstar is offline  
Old 09-30-2002, 02:36 AM   #4
Flow
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Foundation User
 
Flow's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 306
Default RaidenFTPD "Final" Version

I read the previuos infoes on this matter, dont get it =)

Running: Latest RaidenFTPD, Latest FlashFXP

"when entering raw commands manually the | (pipe) is equal to a CR/LF, this is how it was in previous version until roughly RC2. In RC2 thia feature was removed, however many requested they wanted it back. So it was added back.

The only way to have a | in a custom command is to predefine the custom command."


Still dont work =(.

Site command execution:

site nuke dontwantthisdir|1|No Way

Server reply:

site nuke dontwantthisdir
550 site nuke failed : invalid token count.
1
502 1 is not implemented.
No way
502 NO way is not implemented.

Um, now what ??, what should i do ??
Flow is offline  
Old 09-30-2002, 03:05 AM   #5
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

That's impossible pre-defined commands aren't subject to the | replacement. As a test I created a new command and included a | and it works fine.
bigstar is offline  
Old 09-30-2002, 12:30 PM   #6
Flow
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Foundation User
 
Flow's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 306
Unhappy Noooo.... =(

Iv asked RaidenFTPD forum same question and got this from Author:

pn169 (Raiden king);

"you can't do anything unless they say they are wrong and agree that pipe and crlf is different "

Im stuck in between coders
Flow is offline  
Old 09-30-2002, 12:59 PM   #7
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

ummm of course pipe & cr/lf are different, but you cant enter a cr in a single line text box, so we use | as a substitute. We've used | as far back as I can remember. It's always been that way.

Pre-defined commands are different as they support multiple lines and a pipe as cr/lf is not needed.
bigstar is offline  
 

Tags
nuke, running, site, token, work

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Only resume files transferred in binary mode" Gary King General Discussion 1 03-31-2005 01:19 AM


All times are GMT -5. The time now is 03:56 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)