Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports Found a bug? Please let us know.

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-13-2002, 02:11 PM   #1
tozz_1
Guest
 
Posts: n/a
Default build876 : no REST or APPE

Really weird problem, first I thought it was the FTPd settings but after 10minutes of chmoding I looked for errors in Flash and found that in the latest build there is no APPE or REST when a file already exists on the server, therefor resuming uploads isn't possible. I have tried altering in the options but no good.

FlashFXP 2.0RC3 build876
FTPd for testing was RaidenFTPd 2.2 build 1844

Has anyone else experienced this problem?
 
Old 09-13-2002, 04:00 PM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Press the key combination ALT + \ and let me know what value is returned.
bigstar is offline  
Old 09-13-2002, 04:23 PM   #3
tozz_1
Guest
 
Posts: n/a
Default

1F30A3DCA8FE382D6F2E3F19B239F02F

any help?
 
Old 09-13-2002, 08:17 PM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

I tested with RaidenFTPD 2.2 build 1844 and it seems to work fine. Although if you're uploading a zip file and have to restart, if a zipchecker is being used on the ftp server, the zipchecker may rename the file and prevent you from resuming.
bigstar is offline  
 

Tags
appe, build, build876, ftpd, rest

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:25 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)