Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports Found a bug? Please let us know.

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2002, 11:20 AM   #1
raven
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 23
Default Secure lock blinking and disappears when in transfer

Hi,

The lock disappears when the transfer is in progress. Maybe it is better to have it in a separate part of the status bar or in the top. It is blinking a bit annoying every second when the idle (x:xx) is updated. Maybe you could change so the lock is fixed and only the idle (x:xx) is updated or only the x:xx is updated? No huge extra performance when not redrawing the icon, but it stops the blinking at least.

Best regards
Niklas
raven is offline  
Old 09-12-2002, 02:10 PM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

I suspect the blinking might be your video card drivers. It's not supposed to blink and it doesn't blink on my system.

Which Video card / OS?

The lock is supposed to disappear during a transfer, or would everyone like to see a lock on the transfer if the file transfer is also secure?
bigstar is offline  
Old 09-12-2002, 03:55 PM   #3
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,839
Default

yes, if transfer is secure there should be lock icon too.
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 09-12-2002, 05:40 PM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Okay, it'll be displayed during secure file transfers.
bigstar is offline  
Old 09-16-2002, 05:15 PM   #5
raven
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 23
Talking Graphic card

Hi,

I am using Nvidia Geeforce Ti 4600 on my new compaq. I have installed Windows .NET server RC1 (3663) and I guess I am using the drivers in there. It says 2.8.2.3(Compaq).

I have some other nvidia in Windows XP Pro which I can check as well, but it is blinking every second in my Windows .Net server at least.

Just upgraded...
It doesn't blink in 878! :=) Thanks!

Best regards
Niklas
raven is offline  
 

Tags
blinking, idle, lock, updated, xxx

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:35 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)