Old 05-27-2005, 01:56 AM   #1
Dragon Curve
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 1
Default Distributed FTP bug?

Hi guys,

I'm using FlashFXP 3.0 build 1015 and I am experiencing the following problem.

When using DrFTPd and PRET, I am getting a lot of Connection refused problems. When looking at the log, I can clearly see the server is sending the correct details to FlashFXP however it seems to be ignoring it.

This problem appears to be sporratic and nothing triggers it it seems. This is a log (with the IPs masked):

[L] PRET RETR wam-ns3.r29
[L] 200 OK, will use salad for upcoming transfer
[L] PASV
[L] 227 Entering Passive Mode (84,x,x,74,128,96).
[L] Opening data connection IP: 84.x.x.75 PORT: 32864
[L] Data Socket Error: Connection refused
[L] Transfer Failed!

As you can see, the server is instructing it to connect to 84.x.x.74 but is trying to connect to 84.x.x.75.

So FlashFXP is ignoring the IP in the PASV response and using whatever it thinks. Sometimes it does this, sometimes it doesn't. It still uses the correct port.

Is this a bug that has been fixed in the new versions of FlashFXP or is it a new bug?

Thanks,
Dragon Curve
Dragon Curve is offline  
Old 05-27-2005, 02:02 AM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,840
Default

there have been 75 new releases since the version you are using.
upgrade flashfxp and try again.
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
 

Tags
bug, connection, flashfxp, ftp, [l]

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:14 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)