Go Back   FlashFXP Forums > > >

Bug Reports Report bugs here.

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-05-2004, 06:25 AM   #1
OngL
Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 51
Default Serv-U Secure TLS only with FFXP 3.0.1050

Hi,

Can't seems to connect with 'Implicit SSL' and 'Auth TLS/SSL' to Serv-u 4.x that is configured only to accept secure connection at TCP 990.

However when set to accept both secure and non-secure, it'll go into secure mode at port 21.

Any idea?
OngL is offline  
Old 08-05-2004, 03:22 PM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,845
Default

no help can be provided untill you read forum posting RULES
http://forum.flashfxp.com/showthread...&threadid=4720
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 08-07-2004, 04:25 AM   #3
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Serv-u (5.1) configured to only accept secure connections.
FlashFXP configured to use Implicit SSL.

The above configuration works great for me.

I didn't have Serv-u 4.x, I would highly recommend upgrading to the latest version.
bigstar is offline  
Old 09-13-2004, 12:40 AM   #4
dust2k_2
Junior Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2
Default

Quote:
Originally posted by bigstar
Serv-u (5.1) configured to only accept secure connections.
FlashFXP configured to use Implicit SSL.

The above configuration works great for me.

I didn't have Serv-u 4.x, I would highly recommend upgrading to the latest version.
what about Serv-u 5.2? I just download trial version and installed on local PC and I use FlashFXP 3.0 formal release.

The SSL connection failed with following log.
[R] Connecting to SecureTestAccount -> IP=10.10.1.37 PORT=21 (attempt # 3)
[R] Connected to SecureTestAccount
[R] Connected. Negotiating SSL session..
[R] SSL ERROR: unknown protocol
[R] Connection failed (Connection closed by client)

The Serv-U has been configured to only accept secure connections and has generated valid SSL certificate, Client tried all different options and still can't do anything. if I use Auth SSL /Auth TLS , the error message is
[R] AUTH TLS
[R] 500 'AUTH': command not understood.
[R] Failed SSL/TLS negotiation, disconnected

anyone can help me on this ?
dust2k_2 is offline  
Old 09-13-2004, 01:31 AM   #5
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

I just upgraded to Serv-U 5.2 and it works as well.

Normally you use Auth SSL/TLS on port 21 and "Implicit SSL" on port 990, Provided you're using the default port numbers are you sure you're using the the proper setting? Maybe you have it backwards
bigstar is offline  
Old 09-13-2004, 02:21 AM   #6
dust2k_2
Junior Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2
Default

Thanks for quick reply, found the problem, domain configuration hasn't been setup properly. thanks again.
dust2k_2 is offline  
 

Tags
990, accept, secure, serv-u, set

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:52 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)