Old 08-01-2004, 03:27 PM   #1
Thog
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 24
Default File Upload Error

For some reason when I upload this file it upload 98% (193946 out of 195413) of it and then stops with the new version of FlashFXP. I have not had problems uploading any other file. I'm attaching the file to see if you have the same problem uploading this file. I've tryed uploading it to multiple servers with the same problem on all of them...

1) My Server
2) Simtel FTP
3) Sunsite

All fail...
Thog is offline  
Old 08-01-2004, 03:44 PM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

To clairify the problem.

Does the file upload sucessfully but appear incomplete on the ftp server? Or does the file hang at 98% and fail to upload all the way, resulting in a transfer timeout error?

In FlashFXP what is your Upload Packet Size, this option is located in Preferences > Advanced tab

Are you using upload speed limiting?

I downloaded your attached file and performed several tests on multiple ftp servers, Each of my tests were 100% sucessful. I uploaded and then downloaded the image and compared the two using CRC32.
bigstar is offline  
Old 08-01-2004, 03:45 PM   #3
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,845
Default

[16:43:40] [L] 226 Transfer complete.
[16:43:40] Transferred: 2004-07-31.jpg 195,413 bytes in 4.91 seconds (38.9 KB/s)

no problems here...

what's your config?
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 08-01-2004, 04:41 PM   #4
Thog
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 24
Default

The file hang at 98% and fail to upload all the way, resulting in a transfer timeout error.

This happens on every ftp I tryed to upload the file to (I tryed on 3 dirrerent servers.

My upload packet size is 4096.

I am not using an upload speed limit.

It's not really a big deal since I don't have this problem with any other file nor have I ever had this problem before which is wierd.

I just thought it was wierd so I was posting the message about it... But it's obviously something wrong on my side cause it works for everyone else...

[R] 227 Entering Passive Mode (1,1,1,1,180,23).
[R] Opening data connection IP: 1.1.1.1 PORT: 46089
[R] STOR 2004-07-31 261.jpg
[R] 150 Opening BINARY mode data connection for 2004-07-31 261.jpg
[R] Connection lost: ftp.server.com
[R] Attempting to Reconnect.
[R] Connecting to ftp.server.com -> IP=1.1.1.1 PORT=21 (attempt # 1)
[R] Connected to ftp.server.com
[R] 220 ProFTPD 1.2.9 Server (ProFTPD) [hostname]
[R] USER server
[R] 331 Password required for server.
[R] PASS (hidden)
[R] 230 User server logged in.
[R] SYST
[R] 215 UNIX Type: L8
[R] FEAT
[R] 211-Features:
[R] MDTM
[R] REST STREAM
[R] SIZE
[R] 211 End
[R] PWD
[R] 257 "/" is current directory.
[R] CWD /httpdocs/Pictures/2004-07-31/
[R] 250 CWD command successful.
[R] PWD
[R] 257 "/httpdocs/Pictures/2004-07-31" is current directory.
[R] List (cached)
[R] List Complete: 2,785 bytes in 0.02 seconds (136.0 KB/s)
[R] TYPE I
[R] 200 Type set to I
[R] PASV
[R] 227 Entering Passive Mode (1,1,1,1,180,34).
[R] Opening data connection IP: 1.1.1.1 PORT: 46114
[R] STOR 2004-07-31 261.jpg
[R] 150 Opening BINARY mode data connection for 2004-07-31 261.jpg
[R] Connection lost: ftp.server.com
[R] Attempting to Reconnect.
[R] Connecting to ftp.server.com -> IP=1.1.1.1 PORT=21 (attempt # 1)
[R] Connected to ftp.server.com
[R] 220 ProFTPD 1.2.9 Server (ProFTPD) [hostname]
[R] USER server
[R] 331 Password required for server.
[R] PASS (hidden)
[R] 230 User server logged in.
[R] SYST
[R] 215 UNIX Type: L8
[R] FEAT
[R] 211-Features:
[R] MDTM
[R] REST STREAM
[R] SIZE
[R] 211 End
[R] PWD
[R] 257 "/" is current directory.
[R] CWD /httpdocs/Pictures/2004-07-31/
[R] 250 CWD command successful.
[R] PWD
[R] 257 "/httpdocs/Pictures/2004-07-31" is current directory.
[R] List (cached)
[R] List Complete: 2,785 bytes in 0.03 seconds (90.7 KB/s)
[R] TYPE I
[R] 200 Type set to I
[R] PASV
[R] 227 Entering Passive Mode (1,1,1,1,180,71).
[R] Opening data connection IP: 1.1.1.1 PORT: 46151
[R] STOR 2004-07-31 261.jpg
[R] 150 Opening BINARY mode data connection for 2004-07-31 261.jpg
[R] Connection lost: ftp.server.com
[R] Attempting to Reconnect.
[R] Connecting to ftp.server.com -> IP=1.1.1.1 PORT=21 (attempt # 1)
[R] Connected to ftp.server.com
[R] 220 ProFTPD 1.2.9 Server (ProFTPD) [hostname]
[R] USER server
[R] 331 Password required for server.
[R] PASS (hidden)
[R] 230 User server logged in.
[R] SYST
[R] 215 UNIX Type: L8
[R] FEAT
[R] 211-Features:
[R] MDTM
[R] REST STREAM
[R] SIZE
[R] 211 End
[R] PWD
[R] 257 "/" is current directory.
[R] CWD /httpdocs/Pictures/2004-07-31/
[R] 250 CWD command successful.
[R] PWD
[R] 257 "/httpdocs/Pictures/2004-07-31" is current directory.
[R] List (cached)
[R] List Complete: 2,785 bytes in 0.03 seconds (87.7 KB/s)
[R] TYPE I
[R] 200 Type set to I
[R] PASV
[R] 227 Entering Passive Mode (1,1,1,1,180,122).
[R] Opening data connection IP: 1.1.1.1 PORT: 46202
[R] STOR 2004-07-31 261.jpg
[R] 150 Opening BINARY mode data connection for 2004-07-31 261.jpg
[R] Connection lost: ftp.server.com
[R] Attempting to Reconnect.
[R] Connecting to ftp.server.com -> IP=1.1.1.1 PORT=21 (attempt # 1)
[R] Connected to ftp.server.com
[R] 220 ProFTPD 1.2.9 Server (ProFTPD) [hostname]
[R] USER server
[R] 331 Password required for server.
[R] PASS (hidden)
[R] 230 User server logged in.
[R] SYST
[R] 215 UNIX Type: L8
[R] FEAT
[R] 211-Features:
[R] MDTM
[R] REST STREAM
[R] SIZE
[R] 211 End
[R] PWD
[R] 257 "/" is current directory.
[R] CWD /httpdocs/Pictures/2004-07-31/
[R] 250 CWD command successful.
[R] PWD
[R] 257 "/httpdocs/Pictures/2004-07-31" is current directory.
[R] List (cached)
[R] List Complete: 2,785 bytes in 0.03 seconds (90.7 KB/s)
[R] TYPE I
[R] 200 Type set to I
[R] PASV
[R] 227 Entering Passive Mode (1,1,1,1,180,154).
[R] Opening data connection IP: 1.1.1.1 PORT: 46234
[R] STOR 2004-07-31 261.jpg
[R] 150 Opening BINARY mode data connection for 2004-07-31 261.jpg
[R] Connection lost: ftp.server.com
[R] Attempting to Reconnect.
[R] Connecting to ftp.server.com -> IP=1.1.1.1 PORT=21 (attempt # 1)
[R] Connected to ftp.server.com
[R] 220 ProFTPD 1.2.9 Server (ProFTPD) [hostname]
[R] USER server
[R] 331 Password required for server.
[R] PASS (hidden)
[R] 230 User server logged in.
[R] SYST
[R] 215 UNIX Type: L8
[R] FEAT
[R] 211-Features:
[R] MDTM
[R] REST STREAM
[R] SIZE
[R] 211 End
[R] PWD
[R] 257 "/" is current directory.
[R] CWD /httpdocs/Pictures/2004-07-31/
[R] 250 CWD command successful.
[R] PWD
[R] 257 "/httpdocs/Pictures/2004-07-31" is current directory.
[R] List (cached)
[R] List Complete: 2,785 bytes in 0.03 seconds (90.7 KB/s)
[R] TYPE I
[R] 200 Type set to I
[R] PASV
[R] 227 Entering Passive Mode (1,1,1,1,180,191).
[R] Opening data connection IP: 1.1.1.1 PORT: 46271
[R] STOR 2004-07-31 261.jpg
[R] 150 Opening BINARY mode data connection for 2004-07-31 261.jpg
Thog is offline  
Old 08-21-2004, 09:43 PM   #5
Thog
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 24
Default

I'm still getting this error... But when I get it I randomly change my packet size and then i don't get the error anymore (sometimes i still do), then i change the packet size again and normally by the second time it works... Then it will randomly freese on a file again and i will change the packetsize again and it will work...
Thog is offline  
Old 08-21-2004, 10:23 PM   #6
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

That sounds very bizarre. I think maybe changing the packet size and then it working is just a coincidence.

Can you please describe your internet setup.
bigstar is offline  
 

Tags
file, flashfxp, ftp, upload, uploading

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Transfer failed "[R] 501- ==YOU'RE BEHIND A NAT ROUTER==" error ardenj General Discussion 2 01-18-2005 11:40 PM
How To Search For Files On A Remote Server chrome307 General Discussion 2 01-02-2005 12:06 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:11 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)