Go Back   FlashFXP Forums > > >

Bug Reports Report bugs here.

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-31-2004, 07:56 AM   #1
petersg
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2
Default FlashFxp 3 won't browse Workgroup Shares

The new FlashFXP 3 will not let me open Shared Folders on a Workgroup network, this works fine under V2,.

I can see the shares in the drop down menu, if I go to click on them it defaults back to my C drive.
It is a Windows XP box I am trying to open the share on (Drive letter M).




* FlashFXP v[3 ].[0], build [1015 ], [x]registered, [ ]unregistered, [ ]pirated
* OS [x] WinXP, [ ] Win2K, [ ] Win98, [ ] WinME, [ ] Other
* Running behind NAT/router [x] Yes & Model [Netgear FVS113 ], [ ] No, [ ] Not sure
* Running firewall [X] Yes, Name [Zonealarm ], Ver. [5.1.011 ], or [ ] No
* Running Antivirus [x] Yes, Name [Avast ] or [ ] No
* Network [ ] xDSL, [X ] CABLE, [ ] Dail-Up, [ ] Other
petersg is offline  
Old 07-31-2004, 11:04 AM   #2
MidKnight
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 857
Default

all seems fine to me, i work 99% through network shares. today ive spent alot of the day with ffxp working on file operations through network shares for most of the day without a problem
MidKnight is offline  
Old 07-31-2004, 06:38 PM   #3
Linkster
Moderator
Administrator
 
Join Date: Oct 2001
Location: New Mexico, USA
Posts: 1,070
Default

are you by any chance on a novell network? its possible zone-alarm is causing the problem...have you added this new flashfxp.exe to all of zonealarm's exceptions?
Linkster is offline  
Old 07-31-2004, 06:45 PM   #4
petersg
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2
Default NO Novell

Nope it is strictly a Windows Workgroup.
Please note:

Version 2 works and is able to open the Shared Folders.
Version 3 cannot.
petersg is offline  
Old 07-31-2004, 08:02 PM   #5
Linkster
Moderator
Administrator
 
Join Date: Oct 2001
Location: New Mexico, USA
Posts: 1,070
Default

please check ZoneAlarm. It is notorious for causing problems with programs like FlashFXP.
Linkster is offline  
Old 08-02-2004, 01:58 PM   #6
vreug
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1
Question same problem with Novell network shares

I am having this same problem with Novell Netware shares. Worked fine with v. 2.1. Now with version 3 I can not access them.

Paul
vreug is offline  
Old 08-02-2004, 03:18 PM   #7
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

For some unknown reason there seems to be a issue with browsing Novell network shares.

Unfortunately I don't have access to a Novell network share and without it this problem is going to be very difficult to diagnose.

I'm currently looking for people who have Novell network shares to help me resolve this problem. Please send me a private message. If you use a Instant messenger client please provide your details, it will make communication much easier. Thanks
bigstar is offline  
Old 08-03-2004, 08:24 AM   #8
FISKER_Q2
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 5
Default

I might be able to get access to novell shares on my network, with the new job. So i'll pm you if i get access to them.
FISKER_Q2 is offline  
Old 08-03-2004, 11:01 AM   #9
Conz
Junior Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 4
Default

I'm a novell sysadmin so i got plenty of novell network shares
Conz is offline  
Old 08-03-2004, 05:37 PM   #10
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Quote:
Originally posted by Conz
I'm a novell sysadmin so i got plenty of novell network shares
I sent you a private message
bigstar is offline  
Old 08-05-2004, 02:58 AM   #11
fvboegeld
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 12
Default

I have the same problem and yes, we're on a novell network.

As soon as i want to choose (pulldown) the network drive, it jumps back to the previous selection. The same happens when i type the drive straight directly in the folder path.

An i'm also a novell system admin

frederik

Quote:
Originally posted by Linkster
are you by any chance on a novell network? its possible zone-alarm is causing the problem...have you added this new flashfxp.exe to all of zonealarm's exceptions?
fvboegeld is offline  
Old 08-05-2004, 06:18 AM   #12
OngL
Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 51
Default

a long time bug ... when you have mapped drived, flashfxp will start quite long.. seems it's enumerating share drive.
OngL is offline  
Old 08-12-2004, 01:08 AM   #13
Scuttle
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 6
Default

I'm getting the same error here. I have two driveletterz (X and Z) mapped to shares on a Windows 2003 server, both of them shows up in the dropbox, but if I choose either one, nothing happends, FlashFXP just jumps back to the previously selected dig

Also, I can't manually type in the pathname and change to the netowkr drive that way

XP Pro SP2, no firewall, Flash 3.0.1015

//Edit, my systeminfo
Scuttle is offline  
Old 08-12-2004, 01:16 AM   #14
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

We will be releasing a maintance release to address this issue.

Registered users will be able to download a beta release to test the fix within the next few days using LiveUpdate. In your LiveUpdate options you need to tell FlashFXP to check for official and beta releases.
bigstar is offline  
Old 10-02-2004, 04:53 PM   #15
snuh
Junior Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 2
Default

Mapped drives work great in the latest beta - man I thought I was going crazy until I came here.

However, I think there's some interaction with XP SP2 going on - with sp1 and flash v3 1015, I could browse shared folders on the network ok - some delay for heavily populated folders, but it worked. Going to SP2 killed that, it was like it was just timing out, program not responding etc. At that point I tried mapping drives to those folders instead, which is when I discovered the mapped drive bug. Under SP2 and the latest beta, mapped drives worked again, but I still couldn't browse large shared folders (same damn folders!). Going back to SP1, I can now browse those very same folders properly over the network from within Flash.

So: a) SP2 can be a real disaster, and there may be some network+sp2 bugs to be ironed out with flash b) upgrading to the beta fixes the mapped drive problem, at least.

vital stats: xp pro (SP1 or 2 depending...) on the primary computer, win2k sp4 on the browsed machine, legal registered flash v3 1015 or latest beta on the xp box, AVG 6.0771 antivirus, no software firewall, linksys befsr41 router.
snuh is offline  
 

Tags
drive, flashfxp, running, workgroup, [x]

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:37 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)