Go Back   FlashFXP Forums > > >

Bug Reports Report bugs here.

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-10-2007, 09:42 PM   #1
Stealth
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1
Default SSL help whats goin on?????

ok whenever i connect to SSL servers my shit is screwed up
[R] Connected. Negotiating SSL session..
[R] SSL negotiation successful...
[R] SSL encrypted session using cipher AES128-SHA (128 bits)
[R] 220 Registry services v.6 for WinSock ready...
[R] PBSZ 0
[R] 200 PBSZ command OK. Protection buffer size set to 0.
[R] USER fill
[R] 331 User name okay, need password.
[R] PASS (hidden)
it stop at the PASS and sits ther and i have to keep reconnect hammering the server until it goes to the dir
not only that after i connect i start downloading it transfer fails after like 5 files and i have to go back in and hammer the server again

i dont know what is happening this never used to happen to me like this but recently
ive tried diff releases of flashfxp and still same problem
i am running the newest version at the moment right now

FlashFXP.v3.4.0.build 1145 REGISTERED

IF ANYONE CAN HELP ME PLEASE HELP ME
this only happens on SSL for me....Implicit SSL i dont use the others

Thank You For Your time...........




By the way
heres my info
FlashFXP.v3.4.0.build 1145 REGISTERED
OS = WinXP
No router
normal winxp firewall
no antivirus programs
Network= Cable

Last edited by Stealth; 02-10-2007 at 10:58 PM.
Stealth is offline  
 

Tags
flashfxp, flashfxp.v3.4.0.build, ssl, user, [r]

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:04 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)