Old 02-08-2007, 09:12 AM   #1
Gedsys
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2
Default Help needed, With Vista Home Premium

Hi Guys, just got a new dell with Vista Home Premium, and cant get Flashfxp 3.4 to work,

error is "connection Failed"

system has macafee, tried with it disabled, still same result,

doesn anyone know if vista has a firewall setting I can change to make it work?

was 100% solid under xp,



any advice most welcome,

thanks in advance

G

Last edited by Gedsys; 02-08-2007 at 09:20 AM. Reason: heading not clear
Gedsys is offline  
Old 02-08-2007, 09:18 AM   #2
Gedsys
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2
Default system info

FlashFXP v3.4,
* OS vista home premium
* Running behind NAT/router No,
* Running firewall Yes, macafee
* Running Antivirus no
* Network dsl
Gedsys is offline  
Old 02-08-2007, 10:30 AM   #3
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

I suspect it's your firewall software, Most of them can't be 100% disabled, while they may pretend to be disabled they still block applications.

You'll have better luck properly configuring your firewall or uninstalling it if it's not needed.

FlashFXP does work fine under vista, though it hasn't been tested with macafee on vista.
bigstar is offline  
 

Tags
change, flashfxp, setting, vista, work

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:46 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)