Go Back   FlashFXP Forums > > >

Bug Reports Report bugs here.

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-04-2007, 02:08 PM   #1
misterilla
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 28
Default Refresh Bug on Source

hi

i'm using FFXP 3.40 build 1145

when i add one directory several times to the queue using shift+queue i have a problem when transfering

in case the source site isnt 100% done yet, flashfxp will fxp all files that are in the dir at this moment.

then the "first" item in queue is done. flashfxp goes on to the next one.

here the problem occurs. ffxp only refreshes the dir on the target site. therefor i still have the incomplete directory on source site.

instead of this it should do a refresh on source and target when going on to a new queue item instead of "thinking" that directory content didnt change on source since its the same dir as before

log:

[20:04:29] [R] MKD /dir1/test-dir
[20:04:30] [R] 550 System Error- /dir1/test-dir: File exists.
[20:04:30] [R] CWD /dir1/test-dir
[20:04:30] [R] 250 CWD command successful.
[20:04:30] [R] PWD
[20:04:30] [R] 257 "/dir1/test-dir" is current directory.
[20:04:30] [R] TYPE A
[20:04:30] [R] 200 Type set to A.
[20:04:30] [R] STAT -la
[20:04:30] [R] List Complete: 4 KB in 0,80 seconds (5,6 KB/s)
[20:04:30] [L] TYPE A
[20:04:31] [L] 200 Type set to A.

then it starts to transfer the files from source again to destination without refreshing source first

"update directory during transfer" is enabled btw

http://www.inicom.net/forum/showthre...hlight=refresh <-- explains the same problem i guess

would be nice if this could be fixed asap

greetings

Last edited by misterilla; 01-04-2007 at 02:16 PM.
misterilla is offline  
Old 01-04-2007, 06:14 PM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Your forum account doesn't have a FlashFXP registration attached to it. If you are in fact a registered user please update your forum account.

As a registered user I can provide you with a beta copy that can resolve this issue.
bigstar is offline  
Old 01-18-2007, 06:50 PM   #3
X3
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
X3's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: location, location.
Posts: 324
Default

Quote:
Originally Posted by bigstar
Your forum account doesn't have a FlashFXP registration attached to it. If you are in fact a registered user please update your forum account.

As a registered user I can provide you with a beta copy that can resolve this issue.
I suppose that this counts as a valid topic....

The beta Version you speak of may fix his bug but on the Server Im using (fillezilla) I need to refresh manually on Flashfxp side otherwise the source remains unchanged...

I am using the Beta 3.4.1 build 1154
__________________
Regards
X3 is offline  
 

Tags
flashfxp, fxp, source, [200430], [r]

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:38 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)