Go Back   FlashFXP Forums > > >

Bug Reports Report bugs here.

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-07-2006, 08:51 AM   #1
sean_1
Junior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5
Default hang's at 50% usage on 1000+ file transfer

version 3.2.0 (build 1080).
hang's at 50% usage on 1000+ file transfer
Kill flashfxp - sometimes you can launch again with no issues.
Sometimes this hang's up explorer at 50% usage. Kill explorer and it usually just comes back at 50% usuage - by which time the machine needs to be restarted.
I've been able to do this over more than 1 version of flasfxp.
Also of note. Try loging into icq via gaim while transfering and you'll get a nice lock up for a good 20 seconds.
Cheers,
Sean.
sean_1 is offline  
Old 05-08-2006, 09:10 AM   #2
Barough
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Barough's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 289
Default

http://www.inicom.net/forum/showthread.php?t=4720
__________________
- FlashFXP v5.4.0 (Build 3970)
- Windows 7/8.1/10 x64
- Avira AntiVirus Premium
- LAN (100/100Mbit)
Barough is offline  
Old 05-08-2006, 09:22 AM   #3
sean_1
Junior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5
Default understood

Got it.
I'll try collecting more data - when my server drives are working again.
Thanks for point that out.
Cheers,
Sean.
sean_1 is offline  
 

Tags
50%, explorer, flashfxp, hangs, usage

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:00 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)