Go Back   FlashFXP Forums > > >

Bug Reports Report bugs here.

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-20-2006, 02:02 PM   #1
Rodrigo
Junior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2
Default some filetransfers go to 0,0; 0,1KB/s

* FlashFXP v3.3.5, build 1110 Beta, [ ]registered
* OS WinXP
* Running behind NAT/router [X] Yes & Model [Thomson SpeedTouch 510v4 & USrobotics 8054]
* Running firewall [X] Yes, Name [above + windows xp firewall], Ver. [ ], or [ ] No
* Running Antivirus [ ] Yes, Name [ ] or [X] No not yet
* Network [X] xDSL, [ ] CABLE, [ ] Dail-Up, [ ] Other

When i sometimes start downloading a file, the speed goes to +- 50 KB/s then to return to 0,0...0,1 KB/s when only between 45KB and 150KB is downloaded....

i've got this problem on several servers and most of the time on the same files (when on the same server).

it's exactly like the post made in 2002
http://www.inicom.net/forum/showthre...ighlight=0%2C0

tnx

Rodrigo
Rodrigo is offline  
Old 02-20-2006, 08:37 PM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,845
Default

tried to temporary disable xp firewall and/or remove router from your setup?
MxxCon is offline  
 

Tags
downloaded, flashfxp, kb/s, running, [x]

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:18 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)