Old 08-29-2005, 12:58 PM   #1
blubb-
Senior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 115
Default Rename-bug

Hi,

I got a very annoying problem: I clicked on a folder and FlashFXP showed the rename-textfield. I didn't enter anything but pressed the enter key. FlashFXP now performed this:
Quote:
[19:48:24] [R] 226 [Free: 74868MB]
[19:48:28] [R] RNFR unpacked
[19:48:28] [R] 350 File exists, ready for destination name
[19:48:28] [R] RNTO
[19:48:28] [R] 250 RNTO command successful.
[19:48:28] [R] TYPE A
[19:48:28] [R] 200 Type set to A.
[19:48:28] [R] STAT -laL
[19:48:28] [R] List Complete: 4 KB in 0,00 seconds (1,0 KB/s)
[19:48:39] [R] RNFR
[19:48:39] [R] 500 'RNFR': Command not understood.
[19:48:43] [R] RNFR
[19:48:43] [R] 500 'RNFR ': Command not understood.
[19:48:52] [R] RNFR " "
[19:48:52] [R] 550 " ": No such file or directory.
[19:48:55] [R] RNFR ""
[19:48:55] [R] 550 "": No such file or directory.
[19:49:54] [R] 226 [Free: 74868MB]
As you can see, it renamed the folder to nothing - I can't see it anymore. Neither on the FTP, nor logged in via SSH. As you can also see, it doesn't seem to be deleted as the Free space didn't get bigger. How can I fix this? The remote system is glFTPd 2.0 on Linux 2.6

thanks & cu
blubb- is offline  
Old 08-29-2005, 08:25 PM   #2
Hetfield
Senior Member
FlashFXP Scripter
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 334
Default

Are you sure this is FlashFXP's fault? I tested it on several servers and it works for me every single time...
Hetfield is offline  
Old 08-30-2005, 01:48 AM   #3
blubb-
Senior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 115
Default

Hi,

could also be glftpd's fault, but where is the sense in renaming to " "?

cu
blubb- is offline  
Old 08-30-2005, 06:36 AM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

I did a couple tests and if you enter the rename and press a single space and then enter it will rename the folder to "<space>". I am going to change this behavior in the next build of FlashFXP to cancel if the filename only contains spaces.

You should be able to access the folder using the full pathname /root/parent/ /
You may need to test the actual folder name, it might be more than a single space.
bigstar is offline  
Old 08-30-2005, 11:57 AM   #5
blubb-
Senior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 115
Default

Hi,

thanks for changing and helping.. The command
Quote:
mv " " unpacked
did work. I thought I entered nothing, but it was indeed a space.

cu
blubb- is offline  
 

Tags
flashfxp, ftp, rnfr, [194828], [r]

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:08 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)