Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 04-06-2005, 05:55 AM   #1
leo_kh
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2
Question Help needed!How can I resolve with this problem!I always meet it!

WinSock 2.0 -- OpenSSL 0.9.7e 25 Oct 2004
[R] Connecting to FXP -> DNS=robustus.lidonet.net IP=70.85.53.212 PORT=21
[R] Connected to FXP
[R] Connection failed (Connection lost)
[R] Delaying for 120 seconds before reconnect attempt #1

But when I connect with Brower it is well!
leo_kh is offline  
Old 04-06-2005, 09:50 AM   #2
Linkster
Moderator
Administrator
 
Join Date: Oct 2001
Location: New Mexico, USA
Posts: 1,070
Default

Are you using a proxy server? What version of FlashFXP?
Linkster is offline  
Old 04-06-2005, 11:31 PM   #3
leo_kh
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2
Default

Quote:
Originally posted by Linkster
Are you using a proxy server? What version of FlashFXP?
No,I don't use the proxy server!I am using Version:3.1.12.sometime I can connect and sometime I cann't.I don't unerstand about it!and my internet connection is well. thank you!
leo_kh is offline  
Closed Thread

Tags
120, connection, fxp, neededhow, [r]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:07 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)