Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 11-17-2004, 12:02 AM   #1
YahYah24
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 9
Angry logs me off when I hit "Transfer Cue"

FlashFXP version 3.0.2 build 1044
Compiled on Oct 27, 2004
Evaluation version, on day 14 of 30

OS WinXP
NAT Router [YES] Model [Blitz]
RUnning Firewall [YES] Version [Windows SP2 Firewall]
Running ANtivirus [E-Trust]
Network [DSL]


Hi there, I was wondering does anyone have this issue, or know how to handle it.

Just today this started happening, right out of the blue.

I log onto 2 sites, same as always - load the cue file I have saved. I hit "Transfer Cue" and Flash logs me off from the site I'm downloading from...

It then re-logs on to that site and starts transferring the files, on it's own.


Here's what it looks like, not sure how helpful it will be.

[R] LIST -al
[R] 150 Data connection accepted from xxx.xxx.x.xxx:xxxx; transfer starting.
[R] 226 Transfer ok
[R] List Complete: 298 bytes in 0.22 seconds (1.3 KB/s)
[L] QUIT
[L] 221 Bye bye ...
[L] Logged off: Site Name...

Basically, it successfully lists the entire folder structure/directory... and I hit "transfer cue", it says "QUIT"... logs me out, then logs back on, and starts sending the file right away. It doesn't wait for me to log it on, doesn't wait for me to manually move the file.

What is going on here!? and why did it just suddenly start doing this? I can't explain it. I don't think I changed anything to make it do this, and it's doing it with all sites that I log into, not just one.

Thank you, in advance
YahYah
YahYah24 is offline  
Old 11-17-2004, 12:11 AM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Please upgrade to FlashFXP 3.0.2 build 1045 and see if it resolves the problem.
bigstar is offline  
Old 11-17-2004, 09:45 AM   #3
YahYah24
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 9
Default if I purchase Flash...

and new builds come out, will my key still work with those new builds?
YahYah24 is offline  
Old 11-17-2004, 09:53 AM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Yes, All future updates are free. However I think you should resolve your problem first before you buy FlashFXP. If you have this problem in the trial mode you will most likely have this problem after registering FlashFXP.
bigstar is offline  
Old 11-17-2004, 12:19 PM   #5
YahYah24
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 9
Talking My sentiments exactly :)

Thank you kindly for your helpful responses... I'll download that today, install it and see how that works...
YahYah24 is offline  
Old 11-17-2004, 07:50 PM   #6
YahYah24
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 9
Unhappy downloaded and installed new update

it's still sending a "QUIT" message after I load my cue and hit "transfer cue".

I hit "transfer cue" it sends a "QUIT" message. It logs me OFF the site I am downloading from, then it logs me back on, and then automatically starts transferring the cue.

YahYah24 is offline  
Old 11-18-2004, 12:04 AM   #7
Linkster
Moderator
Administrator
 
Join Date: Oct 2001
Location: New Mexico, USA
Posts: 1,070
Default

Did you create the queue with a quick connect or with a site? if you created with a quick connect, and then are connecting with a different site setup, etc, it will do that. Try connecting, creating a new queue, then transferring. i bet your problem goes away. Or you could edit your queue and choose the correct site to associate it with.
Linkster is offline  
Old 11-18-2004, 05:08 AM   #8
YahYah24
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 9
Thumbs up ok you're onto something here

What I did was this...

I created a couple of folders with of a couple of sites in each... i cued up some files on these sites. I can connect to some sites more than others, so I COPIED those "connectable" sites, made a copy of each of them, and then dragged the copies into a new/different folder called, something like, "always on".

I then connected to them in THAT folder. And that is when teh problem hit.

I tried to save over the cue, - by saving it again, in the new folder... but that did not work.

When i connected to them in their original folders? it worked like regular.

Thank you for the heads up on that!
Thank you thank you!
YahYah
YahYah24 is offline  
Closed Thread

Tags
cue, flashfxp, logs, transfer, [r]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:55 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)