Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 10-01-2004, 05:33 PM   #1
dman777
Junior Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 3
Default Keep looseing connection

I recently re-installed Windows XP and did the SP1 upgrade also. But now when I use Flash FXP to reach my other computer on my network I am haveing a problem. I can make a connection and everything will work ok, but after a few seconds the connection gets lost. When it happens, it is usually after this line "150 Opening Binary mode data connection for file transfer.". I shut down my Zonealarm firewall and the Windows XP firewall and it still happens. Any suggestions?

Thanks,
-Dman
dman777 is offline  
Old 10-01-2004, 06:04 PM   #2
MidKnight
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 857
Default

uninstall ZA and try again
MidKnight is offline  
Old 10-02-2004, 12:37 AM   #3
dman777
Junior Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 3
Default

That did the trick! Thanks....
dman777 is offline  
Old 10-04-2004, 02:18 PM   #4
dman777
Junior Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 3
Default

Well, I'm haveing the same problem again. Once I reinstalled ZA the same problem came back. It worked perfect when I had ZA uninstalled. It's actually called Zone Alarm Security Suite. What can I do? I have to have my firewall....


Thanks,
-Dman
dman777 is offline  
Old 10-04-2004, 04:07 PM   #5
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

with ZA installed do other ftp clients loose connection as well?

Perhaps you could contact the people that make ZA, maybe they can shed some light on this problem.
bigstar is offline  
Closed Thread

Tags
connection, firewall, fxp, line, windows

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
why do i get this error ? twisted General Discussion 0 05-02-2005 11:25 PM
4.5.4 and pre error Borni2k Bug Reports 0 02-28-2003 09:57 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:39 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)