Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 09-10-2020, 04:31 PM   #1
gavros777
Junior Member
 
Join Date: Sep 2020
Posts: 1
Default Skip all or Resume all

I just started using this software the past week and my computer crashed several times.

Do i do skip all or resume all when transferring after a crash? So far i was doing skip all and i think i'm doing it wrong. Is there a sync option to check if all transferred files are good and not corrupt?
gavros777 is offline  
Old 09-15-2020, 12:44 AM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,862
Default

You skip files if they are identical.
You resume files if they are incomplete.
If your computer crashed in the middle of a transfer, you want to resume only the file that was transferring when the crash happened. Files that are complete you should skip.
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Closed Thread

Tags
option, resume, skip, sync, wrong

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:23 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)