Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-30-2015, 06:00 AM   #1
Buliwyf1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 7
Thumbs down Queue transfer selected not more possile since last updates

Hi all

Here my problem

Put a Folder in the Queue via right mouse click and then i press the
transfer Selected Button.But there is no transfer started nothing
happens after i press this button,only with Drag & Drop it starts to
Transfer the Folder.

I use Flashfxp along time as a registerd user with a valid license
such things in all the time never happens.

Please help me and fix this problem this is a absolut no go.

Best Regards

Buliwyf1

PS*Windows 7 32 Bit Ultimate
Buliwyf1 is offline  
Old 03-30-2015, 07:54 AM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,866
Default

what flashfxp version and build?
Also please update your profile to show that you are indeed registered user.
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 03-30-2015, 09:14 AM   #3
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

The behavior of "Transfer Selected" was changed because the behavior wasn't consistent and slightly misleading.

Transfer Selected works like this:
It add selected items of the active control to the queue list and then starts transferring the queue.

But what if no files were added to the queue? (perhaps the current selection is invalid, or already queued)

In previous builds if the queue wasn't empty then it would start transferring the queue. With this change the user knows immediately that nothing was done with the current selection.

If you have files in the transfer queue then the correct way to start transferring is to do one of the following:

1. Click the "Transfer Queue" button on the toolbar (shortcut is Ctrl+Z)
2. Right-click on the Queue list window pane and select "Transfer Queue" from the popup menu.
bigstar is offline  
Old 03-30-2015, 11:19 AM   #4
Lucien
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Location: Germany
Posts: 3
Default

thx for the advice sorry i say its a Bug i love flashfxp.i try both steps 1. and 2.
for Transfering the Queue and both works fine.

Sorry that i made the account (Buliwyf1)i lost my details and yesterday i have
problems to recover my account,now i has work lately to obtain a new pw and
have back my account.
Lucien is offline  
Closed Thread

Tags
flashfxp, transfer, folder, time, queue, press, selected, problem, valid, license, things, registerd, user, buliwyf1, bit, ultimate, fix, absolut, starts, updates, button.but, click, mouse, drag, drop

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:56 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)