Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 09-19-2012, 01:56 PM   #1
jamie_loonam
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3
Default Default File Directory

Hello, When I open FlashFXP, the default directory shown for my computer is my Documents folder, but I have my sites located on my desktop. Is there a way to change the default directory? I've bookmarked my sites, but I'm lazy & I'd like to just have it there waiting for me . Thanks.
jamie_loonam is offline  
Old 09-19-2012, 03:35 PM   #2
sw33t
Junior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 21
Default

Yes you can: In Site Manager(F4) you can specify a local folder in which flashfxp is going to change to when you connect.
Same applies for remote folder.
sw33t is offline  
Old 09-19-2012, 05:36 PM   #3
X3
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
X3's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: location, location.
Posts: 324
Default

Like this. Just adding pictures to sweets description.



pretty simple, no?

Enjoy.
__________________
Regards
X3 is offline  
Old 09-20-2012, 11:12 AM   #4
jamie_loonam
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3
Default

Thanks so much! A picture's woth a thousand words :-). It took a number of tries, but I think I have it working. At first I could get one of my sites to work fine, but not the other. It seems that I have to go through Site Manager every time, rather than Quick Connect (F8), but now that I know this it works fine. Thanks for the help!!

Regards,

Jamie
jamie_loonam is offline  
Old 09-20-2012, 11:20 AM   #5
X3
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
X3's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: location, location.
Posts: 324
Default

Yes, quick-connect does NOT allow setting local directory, only remote directory, AFAIK.

Perhaps a enhancement request for the future is in order.

Its only one more feature to add to the ALREADY huge wish-list.

Cheers.

edit**


You Can also define the start folder in Preferences

Preferences(F6)>General

Either

Use Last working folder (which remember what path locally you had last) or

Select the path you wish to be default everytime (this overrides the previous setting but always gives way to per-site setting you wish).

__________________
Regards

Last edited by X3; 09-20-2012 at 11:35 AM. Reason: Adding a bit extra info
X3 is offline  
Old 09-21-2012, 10:02 AM   #6
jamie_loonam
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3
Default

Thanks so much X3! While it's not hugely important (especially now that it changes automatically when I log in), it's just annoying to see the wrong directory there when I open the program. I guess I was afraid to mess with too many preferences; the website work I do is for free, and I have no actual training. Thanks again!
jamie_loonam is offline  
Closed Thread

Tags
default, directory, flashfxp, lazy, sites

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:52 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)