Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-15-2012, 02:18 AM   #1
animat0r
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 6
Default SSL error when connecting to a site via AUTH TLS v1

* FlashFXP v[ 4.1].[7 ], build [1701 ], [X ]registered, [ ]unregistered, [ ]pirated
* OS [X ] Windows 7x64, [ ] Vista, [ ] WinXP, [ ] Other (specify)
* Running behind hardware router/firewall [X ] Yes & Model [ ], [ ] No, [ ] Not sure
* Running software firewall [ ] Yes, Name [ ], Ver. [ ], or [X] No
* Running Antivirus [X ] Yes, Name [ ] or [ ] No
* Internet Connection [ ] DSL, [ ] CABLE, [X ] Other(specify)

[L] AUTH TLS
[L] 234 AUTH TLS successful, handshaking...
[L] Connected. Negotiating TLSv1 session
[L] error:14094438:SSL routines:SSL3_READ_BYTES:tlsv1 alert internal error
[L] Connection failed (Connection closed by server)

Last edited by animat0r; 02-15-2012 at 11:28 AM.
animat0r is offline  
Old 02-15-2012, 09:15 AM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,839
Default

http://www.flashfxp.com/forum/genera...e-posting.html
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 02-15-2012, 11:29 AM   #3
animat0r
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 6
Default

*edited with the correct details.
animat0r is offline  
Old 02-15-2012, 03:14 PM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Are you using AUTH TLS with the protocol set to TLSv1, this cannot be determined from your session log.

When you select the connection type there are two boxes for SSL and several different configurations.

The first box determines the type of SSL handshake, is it AUTH SSL or AUTH TLS.

The second box sets the encryption protocol, SSLv3 or TLSv1.

Most FTP servers will work with any combination of AUTH SSL or AUTH TLS and SSLv3/TLSv1, however some FTP servers require AUTH TLS and encryption protocol SSLv3.

The only way to know the right combination is to try them, unless there is someone you can ask to provide this information.
bigstar is offline  
Old 02-15-2012, 03:19 PM   #5
animat0r
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 6
Default

yes this connection is using AUTH TLS and TLSv1 signing. hope this helps.
animat0r is offline  
Old 02-15-2012, 04:30 PM   #6
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Okay... but did you try changing it?
bigstar is offline  
Old 02-15-2012, 07:11 PM   #7
animat0r
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 6
Default

dude come on man, yes of course i tried to change it. these are the settings i used on the older version of Flash FXP. this happend previously, then i upgraded to i forgot which version, it fixed itself, then i upgraded to latest right now and its not working again, and when i revert back to one before that it doesnt work. maybe the version of openssl?
animat0r is offline  
Old 02-15-2012, 08:37 PM   #8
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Anything is possible.. I don't suppose the FTP server is drFTPD, is it? Most people have problems with drFTPD unless they use AUTH TLS and SSLv3.

I will post some older versions of the OpenSSL for you to test.
bigstar is offline  
Old 02-15-2012, 11:01 PM   #9
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

I've attached several different OpenSSL releases.
Attached Files
File Type: zip openssl-1.0.0e.zip (649.2 KB, 8 views)
File Type: zip openssl-1.0.0f.zip (652.0 KB, 2 views)
File Type: zip OpenSSL 1.1.0dev.zip (676.5 KB, 8 views)
File Type: zip openssl-1.0.0g.zip (649.6 KB, 11 views)
File Type: zip openssl-1.0.0b.zip (674.5 KB, 2 views)
File Type: zip openssl-1.0.0c.zip (648.6 KB, 3 views)
bigstar is offline  
Old 02-15-2012, 11:52 PM   #10
animat0r
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 6
Default

where do i place the .dlls at?
animat0r is offline  
Old 02-16-2012, 07:15 AM   #11
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

In your FlashFXP program folder.
bigstar is offline  
Old 02-19-2012, 03:35 PM   #12
qtwert
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
Default

i get the same error message. tried to modify modes and tried different versions of openssl.
anything else we could do?
qtwert is offline  
Old 02-19-2012, 05:24 PM   #13
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Quote:
Originally Posted by qtwert View Post
i get the same error message. tried to modify modes and tried different versions of openssl.
anything else we could do?
What version of Windows OS?

What version of FlashFXP?

Can you please include the full session log up to the error.
bigstar is offline  
Old 02-23-2012, 01:45 AM   #14
qtwert
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
Default

Win 7 64bit
flasfhxp 4.1.8 build 1701


[R] RETR ***.rar
[R] Connected. Negotiating TLSv1 session
[R] 150 File status okay; about to open data connection from slave_1.
[R] error:14094438:SSL routines:SSL3_READ_BYTES:tlsv1 alert internal error
[R] 426- java.security.ProviderException: sun.security.pkcs11.wrapper.PKCS11Exception: CKR_DOMAIN_PARAMS_INVALID
[R] 426 java.security.ProviderException: sun.security.pkcs11.wrapper.PKCS11Exception: CKR_DOMAIN_PARAMS_INVALID
[R] Transfer Failed!
qtwert is offline  
Old 04-21-2012, 02:20 AM   #15
qtwert
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
Default

hey. still nothing for this problem? it still exists. tried every combination of settings but no success :/

damn. it works with latest update now!
thx guys for fixing it.

Last edited by qtwert; 04-21-2012 at 02:26 AM.
qtwert is offline  
Closed Thread

Tags
auth, flashfxp, running, tls, [l]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:11 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)