Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 08-24-2010, 08:48 AM   #1
tjavdwal
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2
Default FTP adressen overzetten

Beste leden,

Ik heb een probleempje, ik heb een evaluatie versie gebruikt (3.73 build 1279 beta). Nu heb ik de versie 3.6 goedkoop gekocht op de site, maar hoe zet ik nu de adressen van de andere versie over naar de aangekochte.
Graag advies hoe dit te doen.

Met vriendelijke groeten,

CFor

Dear members,

I have a problem, i jused teh evaluation programm (3.73 build 1279 beta). Now i have buy the version 3.6 very cheap. How do i convert the ftp adresses i create in version 3.7.3 into version 3.6.

Please help.

Greatings,
Cor

Last edited by tjavdwal; 08-24-2010 at 08:53 AM.
tjavdwal is offline  
Old 08-24-2010, 09:57 AM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Hello,

You can't if they're SFTP servers, you need to download 4.0 RC1
http://www.flashfxp.com/download.php?s=4

Otherwise you'll need to manually enter them into v3.6.
bigstar is offline  
Old 08-24-2010, 10:20 AM   #3
tjavdwal
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2
Default

That's no problem manually, but how make i all the adresses visible. I mean, in with file are the adresses stored.
tjavdwal is offline  
Old 08-24-2010, 10:25 AM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

if you still have v3.7.3 installed you can use the backup/restore feature to backup your data and then restore it to v4.0

We have a step by step guide on our site at
http://www.flashfxp.com/forum/showthread.php?t=13507

If you don't have 3.7.3 installed anymore you'll need to either manually copy over the files or you could do a site import (Main menu > Sites > Import, from the import dialog select your 3.7.3 sites.dat file) however importing the file will only import the sites and not the rest of your settings.
bigstar is offline  
Closed Thread

Tags
3.6, ftp, heb, versie, version

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:47 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)