Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-31-2010, 04:05 PM   #1
luminol
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1
Default strange problem with FFXP 3.6 under WinOS7 32/64

hello recentlly my company update all the proggramers pc to Win Os 7 , firstly it was the X64 version , everything working fine almose strange problem in flashfxp (all the versions) , im succeed to connect to our servers with Passive Mode also to upload new file , until im trieng to modify and upload again than FFXP stucked and after 1 minute delay its said file transfer failed , its seems that the app cant open the random passive mode ports , dont know why just this option.

ive install to other HD win 7 32bit and the same problem

than install again WinXP Pro and everything work perfectly, so i thought something in Win7 security , ive tried everything disable AV & Firewall and a lot of uneccesry Windows services.

why its happend to me i didnt find any simmiler problem to anyone, maybe you've an idea.

its really important i dont want to stay over XP .

Thanks Alot !!
luminol is offline  
Old 07-31-2010, 08:29 PM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,839
Default

http://www.flashfxp.com/forum/showthread.php?t=4275
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Closed Thread

Tags
flashfxp, passive, problem, upload, win

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:51 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)