Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 04-14-2009, 07:18 AM   #1
dennis_6
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bonn, Germany
Posts: 4
Default Cant see symbolic links

Hi,

i updated now from FlashFXP 3.4 to 3.6 build 1240. Now all symbolic links on my webserver are not shown with the new Version of FlashFXP. I tested a bit with the config, but same result, the symbolic links are gone.

Anyone same Problem or a solution?

Thanks

Dennis
dennis_6 is offline  
Old 04-14-2009, 07:36 AM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,845
Default

you don't see symlinks at all or are they shown as plain dirs or files?
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 04-14-2009, 07:43 AM   #3
dennis_6
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bonn, Germany
Posts: 4
Default

i don't see symlinks at all

tested now beta 3.8, same problem, now i will set up a fresh flashfxp installation on another pc to test if update by importing settings is my problem
dennis_6 is offline  
Old 04-14-2009, 07:56 AM   #4
dennis_6
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bonn, Germany
Posts: 4
Default

fresh install of flashfxp on fresh xp system same problem *grml*
dennis_6 is offline  
Old 04-14-2009, 12:43 PM   #5
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

If your using MLSD to list the directory symbolic links may not appear as actual links but instead regular folders. You'll need to uncheck this option in the site manager in order to see symbolic links.
bigstar is offline  
Old 04-14-2009, 12:52 PM   #6
dennis_6
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bonn, Germany
Posts: 4
Default

I have deactivated MLSD and now i see als symlinks.

Thanks for Help

Dennis
dennis_6 is offline  
Closed Thread

Tags
bit, config, flashfxp, links, symbolic

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:25 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)