Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 04-01-2008, 06:21 PM   #16
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Yesterday I was testing with Kaspersky 7.0.1.325.

I decided to run the tests again today since I needed to compare your FlashFXP debug log anyways, Oddly enough today while running Kaspersky I am able to reproduce this same behavior as you.

This does not seem to effect the behavior of creating new folders or transferring files though as I am still able to do this. So this must be unrelated.

Based on your debug log the only difference is that you appear to have MS office installed, this shouldn't be a factor but I'll be installing MS Office later today and see if that has any impact on these issues you encounter.
bigstar is offline  
Old 04-02-2008, 11:58 AM   #17
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

I tested on vista with SP1 and MS office installed, I was able to create a near identical debug log as the one you posted, unfortunately my FlashFXP does not experience the same problems you're encountering.

One thing you can try though it made no difference for me is to uncheck this option in the
Preferences > General \ Options > Enter folder after create
bigstar is offline  
Old 04-02-2008, 03:26 PM   #18
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Here is an email reply I got from Kaspersky.

Hello,

FLASHFXP_36_SETUP.EXE_

No malicious code was found in this file.

Please quote all when answering.

--
Best regards, Dmitry Shvetsov
Virus analyst, Kaspersky Lab.
e-mail: newvirus@kaspersky.com
http://www.kaspersky.com/

http://www.kaspersky.com/virusscanner - free online virus scanner.
http://www.kaspersky.com/helpdesk.html - technical support.



> Attachment: pdm.zip

> This is a false positive.
>
> The file will be sent to Kaspersky Lab for analysis.
> > MP]
bigstar is offline  
Old 04-13-2008, 05:47 AM   #19
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Here's a follow up I got from kaspersky on April 7th. Looks like they've resolved it.

Hello.


This is a “false alarm” of our product.

Problem was fixed, please update our product after 1-2 hours.



Best regards,

Vladislav Martynenko

Senior Software Engineer, "Kaspersky Lab."
bigstar is offline  
Old 04-26-2008, 07:12 AM   #20
wolfgang_1
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1
Default

Hi there,

i've the same problem with Kaspersky...i just downloaded the Setup File for Flash FXP 3.6 directly from this site, and when the installer processes the "japanese.elg" file, Kaspersky shows me a Virus Warning (see the screenshot below).

I use Win Vista Home Premium 32 Bit, Kaspersky 7.0.0.123 (German Version)...
The Virus databases are up to date...

Attachment 706

Last edited by bigstar; 05-28-2008 at 12:17 AM.
wolfgang_1 is offline  
Old 04-26-2008, 06:34 PM   #21
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

I downloaded the latest version from their website again, this time the latest version is 7.0.0.325 and grabbed the latest virus db, I was not able to reproduce this virus detection this time around.

These alerts are false positives, If you're still unsure feel free to contact Kaspersky for a second opinion.
bigstar is offline  
Old 04-28-2008, 11:59 PM   #22
adam3
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1
Default

Hi I'm having the same exact problem with FlashFXP constantly crashing. It just closes, I don't receive any error messages or anything and it's when I attempt to It seems to be since I installed Vista SP1. I don't get a virus reported, but my Firewall/Virus protection is Microsoft OneCare (tried disabling firewall, no luck).

I just found something interesting, it doesn't seem to have anything to do with the actual file transfer, because I can make it crash by sending OR queuing up a file (whether I'm connected to a server or not).

I just found something else interesting. It happens on any file from my desktop, but not on any file from my Documents folder. Now that I think about it, I have my UAC stuff disabled so I never get prompted, it should just automatically allow it to proceed. Could this be the cause? Could you guys try disabling the UAC prompts in Vista and see if you can reproduce it?

Please let me know if there's any other information you would like me to provide.

Specs:
OS: Windows Vista Business (Service Pack 1)
Memory: 2GB
FlashFXP Version: 3.6.0 (build 1240)

Thanks
adam3 is offline  
Old 08-29-2008, 02:42 PM   #23
samoelc
Junior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1
Default

Any One Found A Solution For The Crashing Problem?
Please Do Share It If Found.
Thanks.
samoelc is offline  
Old 08-29-2008, 03:25 PM   #24
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,838
Default

yes. upgrade flashfxp.
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Closed Thread

Tags
application, flashfxp, shuts, upload, version

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:16 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)