Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-12-2008, 08:21 AM   #1
joolzg
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2
Default Back to 3.4 for me

Well installed the upgrade, lost all my sites.

Found the backup and imported the sites

Quit out, did some work, opened Flash again. NO SITES

Imported sites, all OK

Quit out, did some work, opened flash again NO SITES and "Activation Level Reached"

What is happening!!!!!!

joolzg
joolzg is offline  
Old 03-12-2008, 09:11 AM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,840
Default

did you bother to read very 1st sticky post in this forum?
http://www.flashfxp.com/forum/showthread.php?t=13120
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 03-12-2008, 09:26 AM   #3
joolzg
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by MxxCon View Post
did you bother to read very 1st sticky post in this forum?
http://www.flashfxp.com/forum/showthread.php?t=13120
Yes but still posted because its not very good for an upgrade to make you go through all of the hassle to just upgrade a product.

If they knew about the problem why not make the program do the work, instead of making the user do all the work.

joolz
joolzg is offline  
Old 03-12-2008, 11:43 AM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Without making things overly complicated because this is a very complicated situation let me try to make it simple.

All versions prior to v3.6 were not intended for windows Vista and because of this upgrading from them to v3.6 is not as easy as it should be, and due to the way Vista security works there is no way for us to make it any easier.

The best way to install FlashFXP v3.6 on Vista is to follow these steps.
1. Run FlashFXP, From the main menu > Tools > Backup/Restore Configuration > Backup, and save your settings in a safe place.
2. Uninstall your previous version of FlashFXP, during uninstall it will ask you to remove your data files, for sanity I'd recommend you say no, just in case you goofed step 1.
3. Install FlashFXP v3.6, since this is a new install everything should default to the correct settings.
4. Run FlashFXP and restore the backup you created in step 1.


On Vista all installers run as administrator with full access, since the installer has full access it can't verify to make sure each individual user account also has write access to the same folders.

This is why the biggest issue for people upgrading is that their data files won't save, the installer is using a location that doesn't give the user write access. To remedy this you need to re-run the installer and do a custom install and make sure the data folder is pointing to a location where you can modify files.

Second of course is the fact that since now the data folder has changed FlashFXP can't find your old data.

Since FlashFXP is now Vista ready and no longer runs in compatibility mode it no can't even access to your old data folder which was probably in some virtualstore which ironically can only be accessed with administrator access or programs running in compatibility mode.
bigstar is offline  
Closed Thread

Tags
flash, imported, opened, sites, work

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:26 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)