Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 12-02-2007, 08:16 PM   #1
Oldbunny
Member
FlashFXP Beta Tester
 
Oldbunny's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Always here
Posts: 53
Question FlashFXP ver 3.5.3.1220 RC3 - Graphic Transfer gone..

Today since Update into latest release of FlashFXP ver 3.5.3.1220 - 11 30 2007
when installed and then runs on most my workin well Servers..
the Graphic of Transfer Speed etc..
just dissappear for good and I believe there is a glich.


The update setup as usual was going with the previous working setups.


Now any other options build-in working fine but the "Transfer Graphic" windows stay like
a dead and won't shows-in anything besite Empty Window.


Any Tips or Direction or Help are appreciate to get this release fix?


Thanks in advance!
Oldbunny is offline  
Old 12-02-2007, 09:33 PM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

If by graphic you mean graph, did you try toggling the transfer graph?

Can you please provide a screenshot, and if that's not what you mean can you please explain.
bigstar is offline  
Old 12-02-2007, 10:19 PM   #3
Oldbunny
Member
FlashFXP Beta Tester
 
Oldbunny's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Always here
Posts: 53
Default

Yes indeed I mean "show the Graph"
I didn't try to togglin the transfer graph.. it just remain the same as I have in previous release setup and was just working fine..

I make here screenshoot.. which shows the last on button windows empty as I mention before.
I try and review the Options too but without any positive effects..

<screenshot reviewed and removed by bigstar>

Last edited by bigstar; 12-02-2007 at 11:54 PM.
Oldbunny is offline  
Old 12-02-2007, 11:53 PM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

What are your options in the Preferences > Display > Graph

Nothing has changed on our end so I'm not sure why it was stop working on you, I performed several tests and I was not able to reproduce the problem.
bigstar is offline  
Old 12-03-2007, 12:23 AM   #5
Oldbunny
Member
FlashFXP Beta Tester
 
Oldbunny's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Always here
Posts: 53
Thumbs up

I finally Uncheck the Display>Graph then Reboot..
next again put back the check and Reboot and go with Server..
next download a dummy test 1 mb and all start works as usual before.

The 'Show Graph' pops-up nicely showing the transfer speed!

It sounds little strange I never do that any time before..
and that was my last resort.. what come to my mind and finally works..

I think the System registry got a little mess when I have lately several times
have Win XP SP2 crash and then Restore from Hard Backup on DVDs.

Glad that all is back to normal state even as RC3 without remarks..

This is my favorite program transfer ever from years since start with demos..

The FlashFTP Client works flawless for me over years..

Very cool and I guess complicate idea to build such great animal..

Thanks for your so fast responds BIGSTAR!
Oldbunny is offline  
Old 12-03-2007, 10:25 AM   #6
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

That's great to hear, I'm glad its working for you again.
bigstar is offline  
Closed Thread

Tags
flashfxp, graphic, release, transfer, working

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:12 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)