Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 10-25-2007, 01:18 PM   #1
spec1alk
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Bozeman, MT
Posts: 14
Default Upgraded to 3.5.2.1213 and my sites were lost

* FlashFXP v3.5.2, build 1213, [X]registered, [ ]unregistered, [ ]pirated
* OS [ ] Vista, [X] WinXP, [ ] Win2K, [ ] Win98, [ ] WinME, [ ] Other (explain)
* Running behind NAT/router [X] Yes & Model [company, maybe cisco?], [ ] No, [ ] Not sure
* Running firewall [ ] Yes, Name [ ], Ver. [ ], or [X] No
* Running Antivirus [X] Yes, Name [Trend Micro OfficeScan] or [ ] No
* Network [ ] xDSL, [ ] CABLE, [ ] Dail-Up, [X] Other (Company network, better than T1)

When I upgraded to 3.5.2 build 1213, my sites no longer show up. I tried to import them from my sites.dat file but it does not work.
spec1alk is offline  
Old 10-26-2007, 04:51 AM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Which version of FlashFXP did you upgrade from?

If you did an upgrade install from 3.6 RC1 it should of preserved your settings, If you upgraded from a previous version and selected a different location for your data folder then you may need to import your sites.

When importing make sure you're importing the correct sites.dat file.
bigstar is offline  
Old 10-26-2007, 10:59 AM   #3
spec1alk
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Bozeman, MT
Posts: 14
Default

I don't remember what version I upgraded from. Would it be in a log somewhere?

I didn't think I changed my location, but its possible I did.

I am pretty sure I grabbed the correct sites.dat file because I looked at it with a text editor and I saw my sites listed.
spec1alk is offline  
Old 10-26-2007, 01:35 PM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

From within FlashFXP go to Help/About and then the details tab.

Check the Data Folder location. Make a copy of your old sites.dat and place the copy in this folder. If the copy operation wants to overwrite an existing sites.dat you should probably make a backup copy of it first just in case.

I'm not entirely sure why importing failed to import any of your sites but you can perform the above method to directly copy it without any problems.
bigstar is offline  
Old 10-26-2007, 02:20 PM   #5
spec1alk
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Bozeman, MT
Posts: 14
Default

Hmm, it got moved to the All Users folder instead of my folder in docs & settings. Strange.

The reason import failed is that I was importing the sites.dat that was in the all users/app data dir instead of mine. I didnt notice All Users and thought I was importing the correct sites.dat file.
spec1alk is offline  
Closed Thread

Tags
flashfxp, running, sites, upgraded, [x]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:51 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)