Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 06-05-2007, 01:32 PM   #1
ozziestroker1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1
Default passive port range error

hello,

my ftp is not always working.
that is because my passive range is not being connect to the right port.
i've got port range 55536 til 56559 forwarded in my router,but flashfxp will connect many times to a port that is not in that range.

how can i change it so flashfxp always uses only my passive port range??

thanks
ozziestroker1 is offline  
Old 06-05-2007, 09:59 PM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,838
Default

in PASV mode you ask server to what port to connect. you have no say in what port sever picks...so what you are asking doesn't make sense..
if you want to understand difference between PASV and PORT modes, read http://slacksite.com/other/ftp.html
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Closed Thread

Tags
flashfxp, ftp, passive, port, range

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:29 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)