Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-16-2006, 11:25 AM   #1
designlad
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1
Default Ascii

Im trying to upload a php script using FlashFXP 3.2.0 and in the readme file it tells me to do the following:

///////Install Help
1)Make a folder called click or something.
2)Upload all files in ASCII then CHMOD to 777.
3) Thats it...


As im not sure whats the ASCII ment i just uploaded normally. then chmod'ed the file to 777 but the script didnt work so obviously this ASCII mode must be somthing different. Can someone please tell me what it means and how i go about uploading it in ASCII mode using my flashfxp client


Thanks in advance
designlad is offline  
Old 07-16-2006, 05:33 PM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,868
Default

Options menu, Filters, ASCII tab, make sure .php is listed there. if not, then obviously add it.
then Session menu, Transfer, make sure AUTO is selected.
restart flashfxp and upload your files again.
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Closed Thread

Tags
ascii, file, flashfxp, mode, upload

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:30 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)