Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 01-29-2006, 04:18 PM   #1
Wxx
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
Default FXP problem

Hello,
I try to transfer a file between 2 server via FXP.
Both servers are pretty fast. One is 100mbit and the other one is like 5mbit.
Now there are 2 problems:

1. When i transfer the file it uses my complete upload bandwith (16 kb/s). I think it shouldn't use my bandwith, should it?

2. The transfer is awful slow. Like 1 or 2 kb/s

Any suggestions?
Thank you for your help.
Regards,
Wxx

/edit:

* FlashFXP v3.20, build 1080 , unregistered
* OS WinXP
* Running behind NAT/router Yes & Model FritzBox
* Running firewall Yes Name not sure
* Running Antivirus Yes, Name G-Data AV
* Network DSL 1000
Wxx is offline  
Old 01-30-2006, 03:12 PM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,831
Default

http://www.inicom.net/forum/showthread.php?t=4745
MxxCon is offline  
Closed Thread

Tags
flashfxp, fxp, running, transfer, upload

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:46 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)