Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 01-02-2006, 03:02 PM   #1
chrisjj
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 4
Default Auto-resume

Can anyone tell me where in the Help is the info on how to set the FlashFXP V3.2 to autoresume interrupted transfers upon launch?

Search for 'resume' finds only non-satisfying references.

Thanks.
chrisjj is offline  
Old 01-02-2006, 08:37 PM   #2
chrisjj
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 4
Default

PS

* FlashFXP v[3].[2], build [1080], [ ]registered, [** Evaluation Version **, so I guess: ]unregistered, [ ]pirated
* OS [V] WinXP, [ ] Win2K, [ ] Win98, [ ] WinME, [ ] Other
* Running behind NAT/router [ ] Yes & Model [ ], [V] No, [ ] Not sure
* Running firewall [ ] Yes, Name [ ], Ver. [ ], or [V] No
* Running Antivirus [V] Yes, Name [secret] or [ ] No
* Network [V] xDSL, [V] CABLE, [Since I'm note in Ireland I guess no: ] Dail-Up, [ ] Other
chrisjj is offline  
Closed Thread

Tags
flashfxp, interrupted, launch, search, transfers

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:41 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)