Go Back   FlashFXP Forums > >

FlashFXP v5.x Public Beta Please direct all comments, suggestions, bug reports, and feedback for public beta releases to this forum.

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 09-26-2015, 12:54 AM   #1
edwin.t
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 6
Default little bug

In the latest upgrade FlashFXP 5.2.0 build 3876 i think i found little bug, I hope i explain it well, when want fxp site to site and select on the right side files and move them with mouse to left under, normally then it cue the files and start transfer, now not, if select the files and do right click tranfer selected then it works, but not when use mouse.

sorry think it is my windows 7 which give this problem

Last edited by edwin.t; 09-26-2015 at 01:22 AM.
edwin.t is offline  
Old 09-26-2015, 09:02 AM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

This is very odd, it should work. do the selected files end up in the queue? or what if you drag to the queue window?

Check your settings Preferences dialog > Actions > Drag Drop and make sure its set to transfer

I tested is and everything appears to work correctly for me, what version did you upgrade from?
bigstar is offline  
Old 09-26-2015, 12:50 PM   #3
edwin.t
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 6
Default

Yea sorry something was wrong in my windows 7, after reboot it worked
edwin.t is offline  
Closed Thread

Tags
flashfxp, fxp, files, mouse, site, bug, select, left, transfer, selected

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:15 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)