Go Back   FlashFXP Forums > >

Software RAS Graph & Status, FlashSFV, iTraffic Monitor, etc

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 06-16-2003, 07:03 AM   #16
AndyD
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 10
Default

heh I never even thought of that. thanks.
AndyD is offline  
Old 08-04-2003, 07:01 AM   #17
Cruel
Junior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 9
Default

just unpacked this nice program, seems like an really good alternative to DuMeter
Cruel is offline  
Old 08-27-2003, 02:41 AM   #18
sonoah
Junior Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1
Default

good.thanks.
sonoah is offline  
Old 09-20-2003, 08:30 PM   #19
Shark
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Shark's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 606
Default

Bigstar,

I don't know why I have not mentioned this before...

Just quickly about my setup... one network card, I connect the NIC to my switch, which I run my LAN & internet through... so basically I use the same NIC for the internet & LAN.

I have noticed that the internet traffic, seams accurate... however the LAN traffic doesnt... if im sending files to other computers, which would be going at about 7-10 mbyte/sec... the upload speed is generally non-existant and the download (??) speed is about 200 k/s..

Let me know what you think, if I have explained it enough and if you have any other questions.
Shark is offline  
Old 09-20-2003, 11:56 PM   #20
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

That's really strange, I've run ras g&s on all my LAN's and never had incorrect stats for local taffic.

My old LAN uses a linksys router/switch and the new one a netgear router/switch.
bigstar is offline  
Old 09-21-2003, 06:29 PM   #21
Shark
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Shark's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 606
Default

I don't have a router, only a switch... so you wouldn't think that should effect the reading..

Tell me what else to try, I can try setting up a FTP server & see if that traffic is correct..

The traffic im talking about, where it doesn't show the upload speed is windows file sharing
Shark is offline  
Old 01-05-2004, 05:03 PM   #22
Deckard-10
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2
Question

Hello. &nbsp Is v1.20 the last version of RAS Graph & Stats?
Deckard-10 is offline  
Old 01-05-2004, 05:09 PM   #23
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,840
Default

i wouldn't call it "last version", but it is currently latest version
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 01-05-2004, 05:17 PM   #24
Deckard-10
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2
Default

Ok. &nbsp I've been using v1.20 since June of last year and I've been extremely happy with it.
Deckard-10 is offline  
Old 04-29-2004, 10:58 AM   #25
Marsup
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 10
Default

could it be possible that BigStar add a feature so that multiple NICs can be monitored ? on seperate graphs or on the same if there's a good readable solution

(I don't want answers like launch multiple RAS GS)
Marsup is offline  
Old 04-29-2004, 11:54 AM   #26
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

I'm afraid there's no easy way for me to do this. It would require a rewrite be capable of monitoring multiple interfaces. Also the graph is limited to 2 data sources so multiple graphs would be needed.

If you need to monitor multiple interfaces the only thing I can suggest is to mutiple copies from different folders.
bigstar is offline  
Old 04-30-2004, 01:42 AM   #27
Marsup
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 10
Default

it's not very usable that way, is there a way to stick windows together ? like winamp or whatever.... maybe an external software ?
Marsup is offline  
Old 05-06-2004, 06:18 PM   #28
chemlab
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 5
Thumbs up New feature(s)

i'd like to see an F# button for reports and/or be able
to right click on the icon and pick it. prefer the right
click option more.

my 2 cents
chemlab is offline  
Old 05-10-2004, 10:31 AM   #29
Dumpa
Junior Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 6
Default

I removed it because it would not show the tray icon, even though the process was still active...
Dumpa is offline  
Old 05-28-2004, 06:30 PM   #30
Oldbunny
Member
FlashFXP Beta Tester
 
Oldbunny's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Always here
Posts: 53
Arrow

Thank You Bigstar for this cool product!
__________________
Best regards..
Oldbunny is offline  
Closed Thread

Tags
graph, ras, reports, stats, v1.20

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
site to site transfer stops after file complete, even if non-empty queue bionic General Discussion 3 11-28-2004 02:00 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:25 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)